Recite „volim te“ uživo

Nisu retke žalbe onih kojima voljena osoba nikako da kaže: "Volim te". Čini ona dosta za njih, ponaša se kao da ih voli, ali nikako to da kaže, a lepo je to čuti. Ili, novija varijanta: voljena osoba "volim te" kaže samo preko mejlova, porukica i slično, nikad uživo.
Ima onih kojima je teško da kažu voljenoj osobi da je vole. Na hiljadu i jedan način će joj pokazati ljubav, sve će učiniti za nju, ali da izgovore te reči – to im je jako teško. Ono što voljenu osobu može još i jače da zaboli jeste ako joj "volim te" kažete samo putem mejlova, SMS poruka i slično.
Zbog čega bi je to još više bolelo? Rekli ste joj to što želi da čuje, zar ne? Doduše, putem Interneta, ali nekako vam je tako lakše da to kažete. E, u tome je problem. Mnogima je veoma lako da izjavljuju ljubav preko Interneta. Ako pogledate forume nekih od igara koje se igraju preko Interneta, neretko ćete zateći vatrene izjave ljubavi između maloletnih igrača koji se, van Interneta, nikad nisu ni sreli, jer žive na drugačijim krajevima planete. I ne rade to samo deca; nije mali broj odraslih koji, ćaskajući s drugima preko Interneta, vrlo lako flertuju i izjavljuju ljubav. Vremenom, to dovodi do toga da takve izjave, poslate preko Interneta, ne shvatate ozbiljno; dođu vam nešto kao "igraju se dečica". A vezu s voljenom osobom želite da shvatite ozbiljno, ne samo kao neku razbibrigu – u slučaju razbibrige ionako ne bi bilo ljubavi, pa ne bi bilo ni potrebe da se izjavljuje.
Pored svega toga, mejlovi, telefon i slično samo su zamena za pravu komunikaciju, onu uživo (ne govorimo sad o tome da, sticajem okolnosti, vi i voljena osoba živite na različitim krajevima planete, pa ste fizički sprečeni da komunicirate uživo). Pa je tako i izjava ljubavi data preko Interneta samo zamena za onu pravu – a voljena osoba bi volela da čuje pravu izjavu ljubavi, ne zamenu. Zato, pokušajte da bar nekad reči "volim te" izgovorite uživo – voljenoj osobi će to mnogo značiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izjaveljubavveza
Komentari (0)
Dodaj komentar