Rumun izumeo detektor ljubavi

Misterija ljubavi do današnjeg dana je nerešena za mnoge ljude na svetu; ali, ne i za rumunskog inženjera elektrotehnike koji je sve svoje znanje usmerio na projektovanje elektronske sprave koja služi za merenje ljubavi (?!). Ovaj Rumun kaže da njegov uređaj u obliku narukvice može pomoći ljudima koji su u vezi da otkriju da li ih partner zaista i iskreno voli.

Prema pisanju lista Pravda, ova „ljubavna narukvica“ meri puls i još neke dodatne parametre. Potom se prikupljene informacije prikazuju na ekranu detektora. Na osnovu njih se može utvrditi da li su osećanja iskrena i u kojoj meri.

Međutim, pronalazač čije ime nije otkriveno javnosti priznaje da njegov izum ima jednu manu. Naime, ljubavni detektor preciznije registruje osećanja muškaraca negoli žena. Rumunski inženjer objašnjava da je psiha žena delikatnija i osetljivija u odnosu na psihu muškaraca. Zbog svega toga, kod žena se samo za polovinu informacija koje prikaže narukvica može sa sigurnošću reći da su tačne.

Vreme koje je ovaj Rumun uložio u istraživanje fenomena ljubavi neće biti uludo bačeno. Pored velike pažnje medija, on će ovih dana početi da ubira plodove svog rada i u finansijskom smislu. Već je primio prve narudžbine za svoj ljubavni detektor od strane lokalnih biznismena i bračnih agencija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar