Ružnog li donjeg veša…

Kada se spremaju da izađu s muškarcem koga su tek nedavno upoznale, žene imaju običaj da obrate pažnju na svaku sitnicu; na svaki, pa i najmanji detalj – svaki komadić odeće, frizuru, šminku, parfem, koje mleko za telo će naneti… Tu spada i pažljiv izbor donjeg veša i trud da taj veš bude što privlačniji, izazovniji, mekan na dodir – veš koji se ženi čini kao najzavodljiviji mogući.
Nemali broj žena smatra da je veoma bitno kakav će donji veš nositi u takvoj prilici. Nije da one dolaze na sastanak s čvrstom namerom da s tim muškarcem i spavaju; radi se samo o tome da im seksi donji veš uliva osećaj sigurnosti u sopstveni seksepil, a i dobro je da je tu, za svaki slučaj, ukoliko dođe do situacije da se veš pokaže.
E, sad, ima situacija kad žena ne očekuje da će bilo ko videti njen donji veš. Većina žena nema samo seksi donji veš; zapravo, većinu donjeg veša činiće sasvim obični, udobni, nimalo atraktivni primerci. Žene u principu nose seksi veš onda kad im se čini da postoji mogućnost da dođe do pokazivanja tog veša ili, ponekad, kad su raspoložene da navuku takav veš; najveći deo vremena nosiće nešto sasvim udobno i obično. Onda se desi da do "pokazivanja veša" ipak dođe. Žena se oseti jako neprijatno jer, recimo, ima svoj najružniji primerak donjeg veša na sebi. Zbuni se i nije sigurna kako da postupi.
Drage naše dame, ako vam se tako nešto desi i to vas jako uzruja, možete to sasvim lepo da iskoristite kao šansu da pokažete da i vi imate svojih slabosti, da niste 24 časa dnevno fatalna zavodnica, već sasvim normalno ljudsko biće. Kad se vaš najneomiljeniji primerak donjeg veša ukaže pred njegovim očima, slatko se nasmejte i recite da, očigledno, niste očekivale romantičnu noć.
Još bolji savet, ukoliko ste u stanju da ga primenite, jeste da jednostavno ne brinete zbog toga. Osim ako je muškarcu sa kojim ste ženski donji veš fetiš, on neće ni primetiti kakve gaćice nosite – jedva će čekati da ih skine. Zato, bez brige; jednostavno se opustite i uživajte. Samo se potrudite da kasnije ne pobrkate svoj donji veš s njegovim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

donji vešnesigurnostseksepilžene
Komentari (0)
Dodaj komentar