S partnerkom može, sa strane „omane“

Desilo se nekim muškarcima: kad vode ljubav sa suprugom, nemaju problem s erekcijom, ali kad pokušaju sa strane – eto problema. Ne ide, pa ne ide. Tu je najčešće problem psihološke prirode, a najbolje rešenje bilo bi odustati od preljube.
Recimo, njega hvata "kriza srednjih godina". U principu, nije mu loše u životu, posao je u redu, ima suprugu koju voli i s kojom ima redovne i dobre seksualne odnose, ima i decu… Ali, shvati da godine idu, to ga prepadne, i oseti potrebu da se "dokaže" sa strane. Počne vezu s nekom mlađom ženom, stvar dođe i do kreveta – i u krevetu se ne desi ništa. On ne može. A koliko prethodne noći, u krevetu sa suprugom, nije imao taj problem.
Ova pojava je najčešće psihološke prirode. Muškarca njegovo sopstveno telo štiti od toga da učini ono za šta i sam zna da je pogrešno. Taj signal tela bilo bi dobro poslušati; u suprotnom, problem bi se mogao povećati, ne samo sa nemogućnošću postizanja erekcije već bi mogli nastati problemi u odnosu sa suprugom, pa i decom, kao i gubitak samopoštovanja. Zarad čega? Malo seksa sa strane i dokazivanja da je i dalje sposoban u krevetu, što ionako redovno pokazuje u bračnoj postelji?
Neki bi na navedenu situaciju muškarcu savetovali da uzme "vijagru". I premda bi "vijagra" mogla da dovede do erekcije i onda kada se ono unutra u muškarcu protivi, šta bi se time dobilo? Varanje bračne partnerke, kvarenje odnosa sa suprugom i decom i nešto seksa zbog kojeg će se kasnije osećati krivim. I, moguće, sumnja u sopstvenu sposobnost kad nema "magičnu pilulu" da mu pomogne. Nije vredno toga.
Nisu retki primeri da vam sopstveno telo šalje signale kako bi trebalo da postupite. Ovo je jedan od primera kada bi valjalo poslušati poruku tela – sopstvenog dobra radi, kao i radi dobra supruge i dece.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakimpotencijaneverstvopreljubaprevaraveza
Komentari (0)
Dodaj komentar