Same ste, a zašle ste u četvrtu deceniju? Samo OVAKVIM muškarcima dajte šansu

Kada imate manje od 30 godina, stvari na ljubavnom planu su drugačije. Možete da se vezujete i za pogrešne momke. Ne kažu džabe da je mladost ludost. Međutim, kada zađete u neke ozbiljnije godine, trebalo bi po logici stvari i da se uozbiljite. Vaši izbori moraju da budu drugačiji, zreliji. Treba da tražite čoveka koji će sutra biti dobar muž i otac. Čovek s kojim ćete graditi porodicu nije isto kao dečko iz mladosti. Mudro birajte!

Ne ulazite prebrzo u vezu

Prvo nekoga upoznajte, pa tek onda upustite se u ljubavnu vezu. Ne treba da budete sa nekim samo zato što je simpatičan. Budite dubokoumnije! Izgled nije toliko važan. Nemojte da gubite vreme na pogrešne!

Nađite nekog ko vam posvećuje vreme

Ne nasedajte na one muške fore „nemam vremena, previše radim“. Onaj kome je stalo uvek će naći vremena za vas. Ostalo su samo izgovori.

Raskinite kad vidite da ne ide

Nemojte da se nadate da će se on promeniti, da će stvari biti drugačije. Niste više nezrele klinke koje veruju u bajke. Kada vidite da veza ne funkcioniše, prekinite je.

Nađite nekoga ko ima slične vrednosti kao vi

Da, ipak se sličan sličnom raduje. Morate naći nekoga ko ima slične stavove, vrednosti i ciljeve kao vi. Ako vi želite brak, a on ne, ćemu ta veza?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavmuskarcisamoćazene
Komentari (0)
Dodaj komentar