Samo reci da! (2)

Mudro i obazrivo

Jedna od najtežih stvari je sačuvati tako veliku tajnu. Da bi vaša prosidba zaista bila iznenađenje, pokušajte da ne pričate nikome o svojim namerama! Jasno je da će njen otac to znati (ukoliko budete zatražili njegov blagoslov). Ipak, ni on niti bilo ko drugi ne mora biti upoznat s detaljima, recimo, mestom i vremenom prosidbe. U principu, oni koji su vam bliski mogli bi čuvati takvu tajnu ako ih zamolite, ali neko od njih se i pored toga može slučajno izlanuti. Tada je vaše iznenađenje potpuno uništeno. Zato budite vrlo oprezni dok planirate ekstravagantnu prosidbu!

Budite kreativni

Većina muškaraca planira da čuveno pitanje izgovori samo jednom u životu. Stoga se potrudite da to zbilja bude poseban trenutak. Izaberite upečatljivo mesto, pesmu ili zgodu… Nešto što je bitno za oboje. To može biti mesto na kom ste se prvi put sreli ili poljubili. Isplanirajte svaki detalj, dajte tom momentu romantičan ton ili budite šašavi – budite čudesni. Najvažnije je da održite vedar duh a priča o ovom događaju prepričavaće se nebrojeno puta.

Razradite rezervni plan

Ne možemo vam čak ni nagovestiti koliki je značaj ovog plana. Nikada ne možete znati u kom pravcu će događaji teći. Dobra rezervna varijanta pomoći će vam da se izbavite u slučaju da originalna, iz ko zna kakvog razloga, padne u vodu.

Razglasite dobre vesti

Nije na odmet da i ovo imate na umu dok planirate prosidbu. Prvo što će ona poželeti da učini jeste da pozove sve koje poznaje i javi im dobre vesti. Ponesite svoj mobilni ili je zaprosite negde gde su telefoni nadohvat ruke.

Slavite!

Pošto ste je zaprosili, proslavite taj trenutak bocom šampanjca, uz romantičnu večeru, buket ruža… Na bilo koji način u kome bi ona potpuno uživala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar