Da se ne lažemo: koliko su ljudi u Srbiji zadovoljni svojim brakom?

Koliko ste zadovoljni sa svojim brakom/vezom?

Na skali od 1 do 10, kako biste ocenili svoj brak ili vezu?

Koliko dugo ste u braku, i šta je to što vas drži zajedno?

Za one sa dužim stažom, kako je izgledala kriva vašeg braka, kad pogledate unazad? Kad je bilo najlepše, a kad najteže?

I za kraj, da li ste još uvek zaljubljeni u svog partnera? Jednako kao na početku, manje ili više volite? (Mali čičak)

  • Auu Čičak, ovo su pitanja na koja ni sami sebi ne umemo da odgovorimo, a kamoli širokom auditorijumu. Manje se ogoliš kada se skineš za naslovnicu nego kada odgovoriš na pitanja o braku.
    Bolje je ne čačkati mečku, svašta može da iskoči. Ono što znam da odgovorim kao iz topa: zaljubljenosti nije bilo ni na početku, a timski rad je od početka bio na zavidnom nivou. Kriva je bila kao što joj i ime govori, ali razum je pobedio. Na skali od 1-10 dala bih 8, uz napomenu da ne znam nikog ko ima 9 ili 10. A volela bih da ih upoznam jer želim da verujem da postoje. (Alisa u zemlji čuda)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakveza
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • FILIP

    Brakovi su klimavi,jer seksualni odnosi,posle dobijanja dece,zauzimaju u brakovima,jedno od poslednjih mesta. Moram reci jednu istinu,koja se nece svideti zenskoj populaciji.Ogromna vecina zena,kada brak zadje u kraj jedne decenije,ne daje nista od sebe,za uspesan seks.Najcesce,zena misli to,sto se skinula i legla u postelju,mora toliko „eroticno“ da deluje na njenog muza,da on treba da postane „seksualna masina“.Zene tesko ili nikako ne shvataju,da samo od njihovog ponasanja,pred pocetak seksa,zavisi kako ce njihov partner sa kakvim uspehom,“obaviti“ svoj deo seksualne igre.Zena koja zna da obavi uspesno seksualnu „pred igru“,imace lava u krevetu.Ali.zene su uglavnom lenje,i misleci da su muzu dale „sve“ time sto su „legle“,grdno se varaju.