Seks i lepota

Vođenje ljubavi može biti blagotvornije za vaš organizam nego što bi čovek mogao ikada isprva da pomisli. Naučnici su ustanovili da žena, kada vodi ljubav, luči dvostruko veću količinu hormona estrogena, koji kosu čini sjajnom, a kožu mekom.

Nežno vođenje ljubavi smanjuje šanse da obolite od dermatitisa, osipa kože i crvenila. Proizvedeni znoj tokom ljubavnog čina čisti pore i tako čini vašu kožu svetlucavom. Vođenje ljubavi može utrošiti sve one kalorije koje ste uneli tokom romantične večere ranije iste večeri.

Seks je jedan od najsigurnijih i najefikasnijih sportova. On isteže sve mišiće u telu i podiže njihov tonus. Složićete se da je seks daleko zanimljiviji nego plivanje dvadeset krugova u bazenu.

Seks je momentalan lek za depresiju. On oslobađa endorfine u krvotok koji proizvode osećaj euforije i ostavljaju vas u blaženom stanju.

Neverovatno zvuči, ali seks oslobađa i disajne puteve. To je prirodni anihistaminski lek koji može pomoći u borbi protiv astme i disajnih alergija.

Ako upražnjavate više seksa, više će vam se i nuditi: seksualno aktivno telo odaje velike količine feromona – suptilnog seksualnog parfema koji naprosto izluđuje suprotni pol.

Seks je najbolje umirujuće sredstvo na svetu, deset puta je efikasniji od valijuma. Takođe otklanja glavobolju, jer popušta tenziju koja sužava krvne sudove u mozgu.

Svakodnevno ljubljenje, sa druge strane, smanjuje vaše potrebe za zubarom. Poljubac podstiče lučenje pljuvačke, a samim tim i prirodno održavanje zuba, kao i kiselost usne duplje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar