Seks i ogledala

„Ogledalce, ogledalce moje…“

Iako ogledala mogu odražavati nečiju taštinu, podjednako dobro se mogu upotrebiti i kao seksualne igračke. Da, dobro ste čuli: posmatranje sopstvenog i partnerovog tela u ogledalu sigurno će učiniti da situacija postane još vatrenija.

Brojni parovi uživaju posmatrajući se dok vode ljubav. Neki žele da takve momente zauvek sačuvaju, pa koriste različita digitalna pomagala, ali je češći (i tehnički izvodljiviji) slučaj upotreba jednostavnog zidnog ogledala: rezultati ne izostaju.

U čemu je tajna? Pre svega, posmatranje pokreta u ogledalu može stvoriti (veoma prijatnu) maštariju da gledate „vruć“ film u kojem ste Vi i On/Ona glavni akteri. Pored toga, određeni pokreti i delovi tela sa promenom ugla ogledala postaju vidljiviji, što je za mnoge ljude posebno uzbudljivo. Upotreba ogledala sugeriše i nove ideje, pa tako možete isprobati niz novih poza u mirror varijanti.

Najzad, ono što zasigurno ne možete videti prilikom „običnog“ vođenja ljubavi svakako je sopstveno lice. Mnoge žene i muškarci priznaju da su, prilikom seksa „sa upotrebom ogledala“ bili zapravo privučeni sopstvenim (do tada neotkrivenim) grimasama i izrazima lica. Autoerotika na delu, šta više reći…

Postoje i izvesni problemi kada su ogledala u pitanju. Ukoliko vaš partner i nije sasvim zadovoljan svojim telom, može mu smetati ukoliko posmatra celu situaciju u (prilično realnom) odrazu ogledala. Na vama je da joj/mu objasnite kako je to besmisleno, te da u odrazu ogledala ne analizirate zajedničke nedostatke, već uživate u slici zajedničke strasti.

Ogledalo ne pruža samo odgovore o lepoti: ono omogućava raznovrsne situacije vođenja ljubavi, igranja i zavođenja. Scena u kojoj se vi ogledate i polako svlačite, a ona/on vam polako sa leđa prilazi i dodiruje vas – sigurno će se završiti partijom dobrog seksa. Zaista, ogledalo je posebna vrsta afrodizijaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar