Seks na prvom sastanku – može u ovim situacijama

Nemojte odmah misliti da treba da imate seksualne odnose na prvom sastanku, ali ni da ne treba uskočiti u krevet s novim frajerom. Svakako želimo da zaboravimo na stereotipe i seksističke tvrdnje da su devojke koje to rade sumnjivog morala!

Ovo su četiri situacije u kojima je seks na prvom sastanku sasvim dozvoljen, prenose mediji u regionu.

To vam je možda jedina šansa za seks

Kada vam se neko sviđa i konačno izađete s njim – ima li lepšeg završetka večeri od orgazma? Uostalom, ionako ne možete znati hoće li se ponovo ukazati prilika za to – odnosno hoće li vas sutradan nazvati.

Ućutkajte seksiste

Neki smatraju da će muškarci izgubiti zanimanje za devojku ako spava s njom još prve večeri. To svakako nije tačno, a ako on zaista tako razmišlja, onda vam takav i ne treba. Muškarci sve manje veruju u tradicionalne vrednosti i ako su dovoljno otvoreni, svakako vam neće uzeti za zlo što ste proveli nekoliko sati uživajući – čak naprotiv!

I žene vole seks

Nadamo se da niste iznenađeni ovom činjenicom! Stvarnost je takva da se većina devojaka i žena danas uopšte ne opterećuje time šta će biti ako bude… Već kada ih obuzme strast – jednostavno se ne ustručavaju seksa. I zašto bi.

Tako ćete testirati seksualnu hemiju

Ponekad je jedini način da saznate privlačite li se zaista ili ne da jednostavno završite zajedno u krevetu. Ako je izlazak protekao sjajno, ali se ispostavi da u krevetu baš i nema toliko iskrica – na vidiku su problemi. Pa zašto ne biste to odmah saznali?

Seks na prvom dejtu ne dolazi u obzir ako…

– To zaista i ne želite.

– Ako vam se čini da će to izvući dejt koji je loše prošao.

– Mislite da ćete mu se tako više svideti.

– On insistira na tome, a vi ne delite isto mišljenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

sastanakseks
Komentari (0)
Dodaj komentar