Seks trendovi na TikToku koji stvarno funkcionišu: Ovaj trik sa jastukom ima više od 26 miliona pregleda!

TikTok sigurno nije prvo što vam pada napamet kad tražite savet za svoj seksualni život, ali pokazao se da može biti i te kako koristan

Pokazalo se da neki od seks trendova pokrenutih na TikToku zaista mogu učiniti uzbudljivijom vašu igru u krevetu.

TikTok sigurno nije prvo što vam pada na pamet kad tražite savet za svoj seksualni život, ali pokazao se da može biti i te kako koristan. Ako tražite način da rasplamsate iskre u spavaćoj sobi ili da povećate svoj užitak u seksu, ova popularna društvena platforma nudi mnoštvo korisnih ideja i predloga.

U poslednje vreme na TikToku je objavljeno mnogo saveta o seksu, a seksološkinja Džoj Lav Dols otkriva koji od njih zaista funkcionišu. Ona je analizirala šest najpopularnijih i najefikasnijih saveta koji su se pojavili na ovoj društvenoj mreži i objasnila kako ih možete iskoristiti da poboljšate svoj seksualni život. Ipak, kao najkorisniji je izdvojila jedan, a to je trik sa jastukom.

Ovaj trik je prikupio više od 26 miliona pregleda, a uključuje postavljanje jastuka ispod karlice žene kako bi se povećao njen užitak s obzirom na to da G-tačka u tom položaju postaje dostupnija. Ovaj trik može biti naročito koristan u određenim pozama – onim kod kojih žena leži jer se tako telo postavlja u povišen položaj koji olakšava penetraciju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jastukseks.tiktok
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Sofronije

    To smo znali i daleko pre tiktoka…