Seksi slike poslate pogrešnom

Nije mali broj onih, ne samo tinejdžera nego i starijih, koji pomisle kako bi bilo baš zabavno i seksi da snime provokativne fotografije sebe samih i da ih pošalju voljenoj osobi putem mobilnog telefona. Nekad to i ispadne zabava samo za njih dvoje, ali se nekad dese i prilično nezgodne stvari.
Recimo, jedna žena je, u želji da uzbudi svog dragog i navede ga da jedva dočeka da mu se završi radni dan pa da stigne kući, njoj, mobilnim telefonom snimila sebe u provokativnom položaju i s priličnim manjkom odeće. Zatim je tu sliku mobilnim telefonom poslala svom dragom – samo što je napravila grešku prilikom slanja, pa je, umesto njenom partneru, provokativna slika stigla njenom kolegi s posla, kolegi s kojim se prilično loše slagala.
Ne kažemo da se posle toga desilo nešto tragično. Ne znamo da li je njen dragi saznao za celu stvar, ali njene kolege jesu, pa je duže vreme morala da trpi začikavanje svih da je seksualno uznemiravala svog kolegu.
To je, jasno, blaža varijanta, znatno je neprijatnije kad za tako nešto saznaju vaši roditelji, vaša deca, nezgodno je nakon toga i voljenu osobu pogledati u oči… A ne počinje s lošom namerom, moglo bi se reći da je "nevaljalo" uraditi tako nešto, ali se nikome ne misli zlo takvim postupkom.
Pominjali smo to i ranije, a pominjemo i sad: ukoliko se igrate "bezobraznim fotografijama", budite veoma, veoma oprezni, jer nikad ne možete da garantujete do koga će i kako takve fotografije dospeti – a ako se neprijatnosti dese, zaključite da to malo zabave koju ste hteli da postignete takvim fotografijama nije bilo vredno posledica. Postoje mnogi načini da uzbudite voljenu osobu, ne morate da se opredelite baš za one koji mogu dovesti do veoma neprijatnih posledica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

blamfotografijegreškaprovokativnoseksi slikeslikesramota
Komentari (0)
Dodaj komentar