Seksualna poza izluđuje žene, i vodi ih ka snažnom vrhuncu – probajte položaj puža

Seksualni život uvek je dobro začiniti, a nakon što nam strast nove veze popusti i počnemo upadati u kolotečinu, to je čak i potrebno.

Možemo to da uradimo vodeći ljubav na novim mestima, igrajući razne uloge, zabavnim seksualnim igračkama,od kojih mnoge možemo pronaći i u svakodnevnim predmetima kod kuće.

Položaj puža vam ništa ne govori? Otkrićemo kako funkcioniše ovaj seksualni položaj, poznat i kao „bečka kamenica“, i zašto će vrlo verovatno postati jedan od vaših novih omiljenih položaja.

Ovako funkcioniše položaj puža

Početna pozicija za položaj puža je misionarski položaj: dakle, žena leži na leđima, a muškarac je iznad nje. Razlika je, međutim, u tome što žena privlači noge prema grudima, a stopala naslanja na partnerova ramena. Dok se ona rukama podupire s desne i leve strane svog gornjeg dela tela, on polako ulazi u nju.

Prednost položaja puža je da žena u ovom položaju može duboko da primi muški ud. Na taj se način posebno dobro stimuliše G-tačka, što može dovesti do prave eksplozije. A duboka penetracija znači i intenzivnu stimulaciju za muškarca, tako da u položaju puža oba partnera dolaze na svoje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavpozaseks.
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ako volis i imas emociju tokom samog cina,vrhunac zene je brz

  • Zglobni Skoč

    Drugim rečima, noge na ramena.Kakvi crni puževi i ostale gluposti…Baj d vej, moja svrši i u doggy pozi za manje od pet minuta, koja je po tamo nekim glupim istraživanjima neomiljena poza međ’ ženama, a to su teške nebuloze…