Šest velikih „da“ u seksu

Ako ste, nakon naslova, pomislili na scene seksa u filmovima u kojima ona govori „da, da, da“ i da ovaj tekst ima neke veze sa tim da je, recimo, idealno šest puta ponoviti „da“, da to ima nekakav posebno stimulativan uticaj na partnera, moraćemo da vas razočaramo.

Radi se samo o tome da navodimo šest stvari koje su, u principu, veoma preporučljive tokom intimnih odnosa, bilo da ste muškarac ili žena. Male i jednostavne stvari koje vama i vašem partneru (partnerki) mogu mnogo značiti i koje vam oboma mogu povećati zadovoljstvo. Zainteresovani?

1. Maštovitost! Upotrebite maštu; slobodno fantazirajte tokom seksualnog odnosa, ukoliko vam to u datom trenutku povećava uzbuđenje. Samo, oprez – ako u vašu trenutnu fantaziju ulazi i seks sa osobom sa kojom niste u tom trenutku, bilo bi mudro da taj detalj ne spomenete svom partneru (partnerki).

2. Smisao za humor! Svakom se bar nekad desi neka nezgoda – recimo, skliznete sa kreveta. Naravno da osećate „blam“ u tom trenutku, ali ne nervirajte se. Nasmejte se na sopstveni račun, nastavite sa uživanjem i oboje ćete se vrlo brzo ponovo opustiti.

3. Pružanje podrške partneru (partnerki) i označavanje šta vam prija! Ne volite da pričate o takvim stvarima, naročito ne u toku samog odnosa? Nije problem; uzdasi i drugi „zvučni signali“ će sasvim dobro obaviti posao. Glavno je da ne budete nečujni u toku samog odnosa, a posle samo kažete da vam je bilo lepo, naročito ako ste sa novim partnerom (partnerkom).

4. Otvorenost! Slobodno recite partneru (partnerki) šta je ono što želite. Samo ne zaboravite da i oni imaju istu takvu slobodu – da im se vaš predlog ne dopadne.

5. Predigra! Jeste, postoje situacije kada jednostavno više ne možete da sačekate, ali predigru ne bi trebalo preskakati, makar to bilo, u „hitnim situacijama“, samo nekoliko poljubaca. Predigra je ono što stvara intimu između vas dvoje.

6. Gledanje partnera (partnerke) u oči! Ima onih koji će izbegavati direktan kontakt očima, možda zbog stidljivosti, ili zbog toga što su to videli na filmu, ili… Koji god da je razlog, ne bi to trebalo raditi – jer onda vaš partner (partnerka) mogu da pomisle da mislite na neku drugu osobu, ili da se bojite intimnosti, ili da ih ne smatrate atraktivnim, ili… To ne znači da sve vreme morate da ih fiksirate pogledom, ali nemojte ni bežati od kontakta očima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

seks
Komentari (0)
Dodaj komentar