Slatki mali kondomi (1)

Upotreba kondoma često predstavlja izvor stresa za oba partnera: ona mrzi što svakog puta mora da insistira na tome, dok on ne želi da to parčence „gume“ omete njegovo potpuno zadovoljstvo. No, bez obzira na količinu strasti i nesputanost trenutka, kondom predstavlja jedino zaštitno sredstvo protiv raznoraznih zlokobnih bolesti, te je i obavezan rekvizit svake ljubavne igre.

Budući da stvari tako stoje, od upotrebe kondoma treba napraviti simpatičnu i golicavu igricu koja će momente uživanja dodatno usijati. Jednostavno, na korišćenje kondoma ne treba gledati kao na neprijatnu nužnost već, počev od trenutka kupovine pa do samog stavljanja, treba insistirati na zabavi oba partnera. Ponašajte se kao da ste krenuli u kupovinu doručka: birajte vrste kondoma, dopustite sebi da vas privuče luksuznije pakovanje, naučite osobine materijala od kojih je kondom sačinjen (i zaprepastite strogu apotekarku izričitošću svojih zahteva).

Kao i druga potrošna roba, i kondom se može naći u raznim veličinama, bojama, ukusima… Niko ne garantuje da će jedna vrsta, ma koliko bila skupa i reklamirana, odgovarati vama ili vašem dečku. Eksperimentišite, napravite listu marki kondoma (možete, na primer, bodovati „kakvoću“ određene vrste nakon svake „upotrebe“).

Nisu vam saopštili da se prilikom oralnog seksa takođe prenose određene polne bolesti? Ako vam smeta standardni ukus kondoma, možete probati pojedine vrste „obogaćene“ različitim ukusima (voća, čokolade, čak i koka-kole). Za smele, tu su i kondomi sa „dodacima“ u vidu raznih detalja (tekstura, neobičan oblik) koji ponekad mogu doprineti boljoj stimulaciji oba partnera.

Sve u svemu – ne treba se ustezati. Što pre stupite u čarobni svet kondoma, pre ćete i naučiti da upotreba zaštite tokom seksualnog odnosa nije nikakav bauk, već nužnost od koje se, uz malo dobre volje, može napraviti dobra zabava.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar