Smetaju im plišani medvedići

Ponegde možete da pročitate da muškarcu smeta kad kod žene vidi da ona ima plišane medvediće, a nema decu, naročito ako su joj medvedići naslagani na krevetu. Međutim, to je uopštena tvrdnja – nekim muškarcima će to smetati, nekima će biti simpatično, a neki će prema tome biti ravnodušni.
Kome to mogu da smetaju plišani medvedići, i zašto? Nije to čudovište iz horor filma koje će ih pojesti baš kad se smeste u krevet svoje drage. Nije, ali neke muškarce plišani medvedići i plišane igračke uopšte asociraju na decu. I tu nije stvar u tome da se oni plaše da ona s njima ne zatrudni, to pitanje se uopšte ne postavlja; smeta im što te plišane igračke zamišljaju kao nešto što samo deca imaju, i onda, kad su s partnerkom u krevetu, imaju užasavajući osećaj da siluju devojčicu. A nemaju takvih sklonosti. Užasava ih i sama ideja.
Ne kažemo da to smeta svim muškarcima. Daleko od toga. Neki će prema tome biti ravnodušni, a nekima će to biti baš slatko, neće tu ženu smatrati devojčicom, već jednostavno nežnom dušom. Oni promućurniji će joj povremeno poklanjati još nekog medvedića ili neku drugu plišanu igračku – super, otkrili su bar jednu stvar koju ona voli, manje glavobolje prilikom odabira poklona, i lepo je kad se ona sva razneži kad dobije još jednu plišanu igračku. Ali, eto, ima i muškaraca koji, kad vide plišane igračke na partnerkinom krevetu, dobijaju veoma neprijatne asocijacije.
Šta učiniti? Ukoliko mu te plišane igračke izazivaju neprijatne asocijacije, sklonite ih s kreveta kad on dođe. I ne brinite, teško da će ta odbojnost večno trajati – navići će se na vas kao na ženu, a ne devojčicu, moguće je i da mu plišani medvedići jednog dana postanu simpatični kao i vama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojčicaljubavmedvedićinežnostodbojnoplišsimpatičnoslatkoveza
Komentari (0)
Dodaj komentar