Šta muškarcu prođe kroz glavu kad vidi ženu golu: Iznenadićete se

Golo žensko tijelo ima hipnotišuću moć nad muškarcima. Kada se žena skine pred njima, zaborave na sve ostalo i žele samo da se prepuste sopstvenim užicima, ali i užicima partnerke. A šta muškarcima, zapravo, prođe kroz glavu kad ženu vide golu?

Mnoge žene misle da njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenstvima kada vide njihovo golo telo, ali pripadnici muškog pola i ne vide ono što žene percipiraju kao mane. U nastavku pročitajte šta im prolazi kroz glavu u tom trenutku.

Ostani kul

Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta videli taj prizor, sve u njegovom telu „podivlja“. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, pomuzi mu se u glavi pa ne mogu ni trezveno da razmišljaju. Ne žele da ostave utisak da nikad pre nisu videli golu ženu zbog čega se trude da ostanu kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli da viču od sreće i uzbuđenja.

Pokušaj da izdržiš…

Muškarci postižu orgazam brže od žena, što ne znači samo da se moraju dodatno potruditi nego i odložiti sopstveno zadovoljstvo na zadovoljstvo žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju da vode ljubav u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspeti da dožive vrhunac u isto vreme.

Kad bih barem znao šta želi da uradim

Nemojte se plašiti da nas usmerite malo. Naš posao mnogo je lakši kada nam date povratnu informaciju. Šapnite nam u uvo svoje želje, pomerajte naše ruke gde želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite nam šta vas uzbuđuje, poručuju muškarci ženama, a prenosi Avaz.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaraczena
Komentari (0)
Dodaj komentar