Šta on zaista misli o vama, na ova 3 načina proverite koliko mu je stalo do vas

Na početku veze je najvažnije pitanje da li i druga strana oseća prema vama isto što i vi.

Naravno, uvek možete da pitate direktno, ali to je retko kada dobra ideja. Zato uvek možete da isprobate neku od isprobanih tehnika da biste proverili koliko je njemu zaista stalo do vas.

1. Ispričajte neku emotivnu priču iz svog života
Svrha ove taktike je da vidite da li će vas on pažljivo slušati ili ne, da li će biti zainteresovan za detalje, da li pokazuje empatiju i razumevanje… Izaberite nešto što vam je važno, možda nešto kada ste se osećali loše, tužno, bespomoćno.

Ako ostane ravnodušan ili nezainteresovan, nema ni potrebe da ga pitate šta misli – već vidite da mu nije stalo.

2. Zamolite ga da vas upozna sa prijateljima
Muškarci veoma cene svoje prijatelje, oni su im važni, potrebna im je njihova podrška, cene njihovo mišljenje i ponosni su na njih. Ako muškarac pristane da vas upozna sa prijateljima, to znači da ste mu važni, da vas poštuje i da mi ima planove s vama.

Ali ako partner to odbije (i to ne prvi put), onda ili misli da se nećete uklopiti u društvo njegovih drugova ili nema ozbiljnije planove s vama, prenosi Objektiv.

3. Zamolite ga da vam nešto objasni ili pomogne
Neka to bude neka tema o kojoj malo znate ili neka praktična pomoć. Ako vam se ruga ili ismejava, onda smatra da niste baš mnogo bistri i pametni.

Ako se potrudi da vam objasni, da shvatite, bez osude što ne znate ili vam rado pomogne, onda nema sumnje da mu je do vas stalo i da je dobra osoba koja voli da pomaže.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubav
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Nata

    Što bi se reklo… znate i vi da razočarate i to ne jednom već mali milion puta.- dvaput, odjedanput i slični smo pa se radujemo jedno drugom… bar u početku, ha! čisto rečeno (ne) razumijem vas pa vas nema(m)

  • Lady

    Nema pravila, muskarci mogu biti prakticni, vredni, posveceni sebi, dopadnes im se i posle samo nestaju. Ja ih zoven fejderi….,nece ljudi obaveze samo sex. Ne zanosite se, sve je stvar srece. Da si najruznija i najgluplja ako voli tvoje vrljavo oko, bices mu sve. Ako si fina normalna, pristojna prosto si dosadna..nije ti sudjeno da budes u paru i to je tako. Zato uzivajte u miru, vlolite mazite sebe. Ima ko ce da se razmnozava..