Šta ‘zvuci’ koje muškarac ispušta za vreme seksa otkrivaju o njemu

Ono što muškarac govori tokom vreme akcije u krevetu zapravo može otkriti puno o njegovom karakteru. Da li je više tip za veze ili još uvek samo želi dobro da se zabavi i izduva?

Evo šta otkrivaju „seks zvukovi“ kod muškaraca

Šaptač na jastuku

Muškarci su, obično kao i svuda, često manje pričljivi u krevetu od žena. To važi i za šaptača na jastuku koji vam tiho šapuće na uvo tokom seksa. Muškarci koji šapuću dok vodite ljubav uglavnom su osetljivi, sramežljivi i pristojni. Kao partner, šaptač na jastuku je pouzdan, romantičan i predusretljiv. A dame vole da imaju takvog muškarca pored sebe.

Ljubitelj prljavih razgovora

On voli sočne, prljave razgovore u krevetu? Tada se pojavljuje sumnja da nije baš sasvim nesklon pornografiji. U svakom slučaju, čini se da imate posla s momkom punim samopouzdanja, jer ako govori sve i svašta tokom seksa, očigledno se ne plaši da ćete osramotiti. Ljubitelj prljavog razgovora retko je u čvrstoj vezi, odnosno, voli stalne avanture. Seks s njim je uzbudljiv i potrudiće se da i vi dođete na svoje u krevetu s njim.

Iskreni

„Evo, sad ću…“!, i gotovo? Ne, imate posla s vrlo iskrenim partnerom koji voli da prenosi svoja osećanja i ne pretvara se. Iskreni je idealan za veze, a kasnije se usuđuje da otkrije i vama svoja osećanja.

Ispitivač

„Kakav sam bio?“ Ako čujete ovo pitanje nakon seksa, on ga postavlja iz dva razloga: želi komplimente iako je bilo sasvim očigledno da je seks i vama bio prilično dobar. Ili, nikada nije osetio, video ili čuo ženski orgazam. Ako je slučaj ovo prvo, trebalo bi da žena samo uzvrati loptu, ali ako je vrlo nesiguran, potreban je siguran instinkt i malo empatije. Naročito, ako vas zanima veza s njim, onda vredi pokazati interesovanje. Ispitivač je nesiguran i voli jasne reči. To ga čini sjajnim partnerom koji prihvata kritiku i takođe je spreman da radi na sebi, prenosi Miss7.24sata.hr.

Ćutljivac

On kaže: ništa! Ćutljiv momak je vrlo miran i tih i time uspeva potpuno da uznemiri partnerku. A ona kao da se sve vreme pita radi li nešto pogrešno. Da li on ne voli seks? Ali ćutljivi  zapravo ne mogu potpuno da se opustite. Pomalo je inhibiran i ima problema da se otvoriti. Zato veza s njim i nije baš preporučljiva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaracseks.zvuci
Komentari (0)
Dodaj komentar