Stabilnost ili „divlji“ život?

U nekom trenutku u životu, ili u više različitih trenutaka u životu, učini vam se da se nalazite pred veoma bitnom raskrsnicom. S jedne strane, možete da odaberete miran život s osobom koju volite, s kojom imate dobar seks, s kojom nema neizvesnosti, s kojom vas povezuje i osećaj dužnosti i s kojom vam je pomalo dosadno. Ta varijanta vam naročito deluje dosadno onda kada pomislite na drugu mogućnost koja vam se pruža: na uzbudljiv život, na nešto novo, intenzivno, jako, strastveno. Ne znate šta da odaberete.
S jedne strane, nije da je ona ponekad dosadna varijanta tako loša. Tu osobu zaista volite i dobro vam je s njom. U seksu uživate, a uživate i u udobnosti i sigurnosti koju osećate. Ta varijanta vam deluje poput omiljenog mekanog ćebenceta u koje fino možete da se ušuškate, ili poput starog i izuzetno udobnog džempera.
S druge strane, dopada vam se i ona "divlja" varijanta. Nova je, a to je uvek privlačno. Zanimljiva vam je. Čini vam se da vam se nudi jaka strast, ludo uzbuđenje, od toga vam se pojača količina adrenalina u venama i taj osećaj vam se veoma dopada. A opet, ta varijanta vas pomalo i plaši, jer vam ne nudi nikakvu bezbednost. Pomalo je nalik na seksi topić i još više seksi minić – izgledate kao seksi riba i zavodnica, samo što minić nije najudobniji komad odeće, a od kratkog topića su vam bubrezi nekako izloženi.
Kako doneti odluku kada ste u ovoj vrsti dileme? Tako što ćete razmisliti o sebi i potruditi se da budete iskreni. O opasnosti ne razmišljajte, nešto će vas u svakom slučaju zaboleti, bilo da je to gubitak bezbednosti i voljenog partnera, bilo da je reč o propuštenoj šansi za nešto novo i uzbudljivo. Dakle: kako vidite sebe? Da li vam se čini da se više prepoznajete u slici srećne supruge koju veran i ponekad malčice dosadan muž beskrajno voli makar se i ubucila, ili u slici divlje seksi mačkice koja je večito u pokretu? Ovde je najbitnije da budete iskreni prema sebi, jer su obe životne varijante dobre – pitanje je samo koja je bolja za vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avanturaivotpromenastabilnost
Komentari (0)
Dodaj komentar