Stručnjaci otkrili: Evo kako „igračke“ tokom seksa utiču na naše zdravlje

Postoje parovi koji obožavaju da koriste raznorazna seksualna pomagala tokom igre u krevetu, mada većina njih te tajne čuvaju samo za sebe.

U medijima su se nedavno pojavili tekstovi nekih seksologa koji smatraju da korišćenje seks-igračaka tokom masturbacije i vođenja ljubavi može da ima posledice po naše zdravlje.

S tim se ne slaže Lea Milhajzer, direktorka programa ženske seksualne medicine sa Univerziteta Stanford u Americi.

„Seks-igračke samo poboljšavaju seksualne funkcije. Naravno, ako ih koristite satima na dnevnoj bazi, moguće je da vam vagina postane manje osetljiva, a to je samo privremeno i nema razloga za brigu“, rekla je Milhajzer.

Napominje da su seksualne igračke odlične za istraživanje intimnosti, bilo da ih koristite s partnerom ili same, a naročito su korisne onim ženama kojima je potrebno malo više stimulacije da postignu orgazam.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

seksseks-igracke
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • MrNapokon

    Pocinje sa- NEKI strucnjaci, kazu da je zlo i lose, a onda lepo navedete ima i prezime i zvanje onog koji se ne slaze. Zasto ovakve fobicne shokatne naslove? Zar nemate inspiraciju? Evo pr. Neki strucnjaci kazu da je zemlja ravna ploca, a dr Michu Kaku astrofizicar kaze da nije nego je okrugla.