Stvari u seksu koje žene nikako ne podnose

Ovo su podaci koje bi trebalo da zna svaki muškarac koji drži do sebe, bilo da je iskusan ili ne…

Glupa pitanja o orgazmu – iritiraju žene više nego što muškarci mogu da zamisle, jer tome pristupaju kao da se radi o nekom trofeju koji su oni osvojili. Ako niste primetili da li jeste ili nije, šta ste radili?

Manjak strasti – za početak, muškarac s kojim su u krevetu mora da bude strastven. Strast diktira seks, pokreće ga i daje mu draž, a izazivaju je muškarci koji znaju šta rade u krevetu.

Neaktivnost – muškarci koji ne preuzimaju inicijativu u krevetu nego čekaju da se nešto dogodi gotovo samo od sebe mogu jedino potpuno da ohlade ženu. U slučaju da vam se često događa da partnerka postane hladna, to vam je greška koju pravite.

Nedostatak predigre – seks je toliko intenzivno emotivno iskustvo za žene da im za njega treba određena priprema, ali ne u vidu nagovaranja. To ih definitivno hladi i potpuno guši strast, stoga nemojte ispitivati da li želi seks, krenite na posao, pa ako to radite kako treba, biće seksa kao u priči.

Nemojte izlaziti iz kreveta nakon seksa. Ženama je potrebna bliskost nakon seksa, zagrlite partnerku i još se malo mazite, pa makar vam se išlo u toalet toliko da mislite da ćete da puknete. Pričekajte malo…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavseks.
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Kad nije okrečen plafon

  • Provereno

    jednom, sam se baš zezao i predigru odužio.Milila je da prestanem i da ga stavim.rekao sam ajde još malo, meni treba još predigre.Poludela je, ali je htela da to vešto sakrije. Nisu se one skinule zbog predigre, nego da on zaigra…Ka mnogo forsira predigru, prepustite joj da ona to odradi i onda da sedne na njega, kad joj je volja.brojite maksimum do 10.