Suviše savršeno da bi bilo istinito?

Sigurno ste čuli za opis po kome je nešto suviše dobro da bi bilo istinito ili da bi trajalo. Tako se nekada učini i da je osoba koju ste upoznali suviše savršena – da jednostavno ne može biti stvarna.
Nekada davno, imali ste neku neodređenu predstavu kako želite da izgleda, ponaša se, kakve stavove da ima vaš savršeni partner ili savršena partnerka. S vremenom se ta predstava iskristalisala – a onda se desi da sretnete osobu koja je baš takva kakvu ste zamišljali. To nije sve: ta osoba se oduševi vama koliko i vi njom.
U nekim slučajevima takva veza počne super i još bolje se razvija. A opet, desi se i da krene super – a onda vas uhvati strah. Da li je moguće da je to stvarno? Da li je moguće da postoji baš takva osoba kakvu ste toliko dugo zamišljali i priželjkivali? I da još, tako savršena i divna i predivna, hoće baš vas? Želite da uživate u vezi, zaista to želite, ali vas istovremeno muče navedeni strahovi.
Pa, odmah da vam kažemo: jeste, moguće je. Moguće je da postoji takva osoba. I, baš kao što je ta osoba ispunjenje svih vaših snova, moguće je i da ste vi ispunjenje njenih. Moguće je i da vam predstoji duga, lepa veza s tom savršenom osobom, veza u kojoj ćete biti izuzetno srećni.
Zato, ako se nađete u opisanoj situaciji, dajte sve od sebe da ne lupate glavu strahovima i izmišljenim problemima. Pošto ste s pravom, živom osobom od krvi i mesa, neizbežno je da bar povremeno iskrsne i neki problem – nadamo se, neki koji ćete zajedno uspeti da rešite. A dok se to ne desi, pokušajte da se opustite i da uživate u divnoj vezi s još divnijom osobom. Na kraju krajeva, ne dešava se svaki dan da sretnete osobu svojih snova i da je ona uz to i slobodna i da želi baš vas. Ne kvarite sebi vezu konstantnim strahovima, nego uživajte i budite srećni!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

istinaizborsavrsenstrahovivezazebnje
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Aleksandra Krstić

    Ovaj članak je 100% istinit, jer kad bismo bili non-stop pripravni šta će da se desi, sve dobro u životu bismo propustili. Zato, ko je osetio da ima savršenu vezu, neka uživa, jer samo jednom se živi!

  • Maja T

    Čitam vaš članak i kao da pišete šta se meni dešava. Našla sam savršenog dečka i on za mene misli da sam savršena, ali ja ipak ponekad osetim strah i ne mogu da verujem šta mi se dešava. Dečko me ubeđuje da prestanem da razmišljam u tome i da uživam u ovome što nam se dešava. Potpuno ste u pravu. I hvala vam, ovaj vaš tekst me je malo smirio, kao i komentar koji je dala ona udata žena, nadam se da će i moj komentar nekome pomoći. Dakle, devojke, ako ste sa nekim dečkom koji vam nije dovoljno dobar, ostavite ga, ne gubite vreme, čekajte ili tražite gospodina Savršenog, sigurno je tu negde i čeka vas! Ja sam se toliko razočarala u prethodnog dečka da sam rešila da više ne budem ni sa kim, međutim, ne kaže se džabe da posle kiše dođe sunce, tako da… Srećno!

  • Sandra Ranđelović

    Da. Postoji takva veza, savršena. Posle neuspelog braka, koji je trajao 10 godina, mislila sam da više nikad neću da volim, budem srećna, da tako nešto ne postoji, ali postoji, srela sam idealnog, koji me voli i poštuje maksimalno i već smo u dugoj vezi. Savršeno ipak postoji i može da traje ukoliko date sve od sebe, za ljubav, naravno!

  • Biljana Davidović

    Postoji i osećaj je neverovatan! idealno, savršeno, ono pravo! Mislila sam da se nikada neće pojaviti, ali sam imala sreće i sada cvetam! Apsolutno i dugo čekano proleće!

  • Marija Petrić

    Ponekad sam i ja imala taj strah, jer zaista imam dobru i lepu vezu, pored sebe nekog koga mnogo volim i ko meni pruža to isto. Mislim da takva ljubav stvarno postoji i zato preporučujem svim devojkama da zaborave na one ružne priče o muškarcima koje mogu da čuju od nesrećnih i iskompleksiranih devojaka. Devojke, samo napred, verujte u sebe!

  • Nataša Gojković

    Apsolutno moguće! To se desilo meni i mom suprugu i već dve godine smo u braku. Venčali smo se posle 20 dana zabavljanja i ludi smo jedno za drugim! Mi smo jedno drugom ostvarenje svih fantazija!

  • Amar Sokolović

    Ma sve su to šarene laže, nema idealne, tj. onakve kakvu priželjkujemo. Srećni smo ako naletimo i na onu koja je približno onakva kakvu priželjkujemo, sve drugo je nemoguće, ili prošlo je vrijeme slatkih filmova, daj malo opusti se 🙂