Tipovi samih dama (2)

U jednom istraživanju o damama koje su u ovom trenutku same kao usputno zapažanje pojavila se i tipizacija takvih dama na dvanaest različitih tipova. Naravno, kao i svaka tipizacija te vrste, i ova je u dobroj meri uopštena, i velika većina dama će moći da se pronađe u nekoliko navedenih kategorija, ne samo u jednoj – nadamo se da će se pritom i zabaviti i da ovaj tekst neće preozbiljno shvatiti.
7. Želi da se uda. Odjednom je počela da mašta o venčanju u belom, o venčanju iz snova, ili o bilo kakvom venčanju – i to nakon što je do tog trenutka takve stvari uopšte nisu zanimale.
8. Buntovnica. Iznenada više ne želi život domaćice/zaposlene, supruge i majke kakav vode sve žene iz njenog neposrednog okruženja, iako ga je doskora želela i smatrala jedinim ispravnim.
9. Izmišlja sopstvene rituale. Ona veoma, veoma želi da se uda, ali takođe želi i u potpunosti nekonvencionalni brak, i to počev od venčanja pa preko svega ostalog.
10. Biće mama – jednog dana. Ona bi volela da jednog dana postane mama slatkim bebicama, ali bi takođe volela i da ne oseća toliki pritisak da se što pre odluči na majčinstvo.
11. Spora i postojana. Žena koja se nada da će se udati kad za to dođe vreme. U međuvremenu daje sve od sebe da ne podlegne pritiscima porodice, prijatelja i društva u kome živi.
12. Utire novi put. Ona je svesna toga da život u braku nije za nju, pa pokušava da pronađe i/ili kreira neki drugačiji, novi način za sreću.
Neke dame bi sebe mogle da pronađu u jednoj od navedenih kategorija (nijedna nije vrednosna, samo opisna!), neke u nekoliko, dok bi neke mogle da prelaze iz jedne kategorije u drugu, zavisno od faze u kojoj se trenutno nalaze. Nadamo se da ćete se pri tom i bar u nekoj meri zabaviti i da ćete nastaviti da uživate u životu, bilo da ste same ili s nekim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kategorijaljubavmuškarcisamasingltipžene
Komentari (0)
Dodaj komentar