Uzbudljivo i seksi: Na ovim nesvakidašnjim mestima trebalo bi bar jednom voditi ljubav

Najbolja stvar u vezi sa seksom je to što možete ponovo probuditi ono uzbuđenje koje ste imali na početku. Isprobajte neka od ponuđenih mesta i začinite svoj seksualni život. Promena lokacije seksa može da unese preko potrebno uzbuđenje u vaš seksualni život i vrati izgubljeni žar, a mi vam donosimo listu najuzbudljivijih mesta, piše Love Panki.

Vodopad

Ako želite romantičnu, egzotičnu i lepu destinaciju, onda svakako probajte seks ispod vodopada. Ova destinacija će stvoriti senzualno raspoloženje.

Avion

Svako ko je bio u avionu i morao je da trpi agoniju sedenja i čekanja satima, trebalo bi da doživi uzbuđenje provođenja vremena uz seks. Iako toaletni prostor u avionu nije veliki, ako ga dobro koristite, možete doživeti veoma zabavnu i uzbudljivu vožnju.

Plaža

Kada pomislimo na plažu, odmah pomislimo da ceo dan ležimo na suncu, pijuckamo i uživamo u šumovima talasa. Većini je privlačna sama pomisao na plažu. Sunce čini da se osećamo bolje i seksi. Pronađite mali privatni prostor i uživajte u čarima koje plaža nudi.

Hauba automobila

Kada ste mladi i zaljubljeni, mesta na kojima možete imati seks su ograničena. Mnogi parovi su pronašli mesta za seks u kolima, ali da li ste ikada razmišljali o seksu izvan automobila? Možda zvuči ludo, ali sve zabavne stvari su pomalo lude

Lift

Koliko puta ste razmišljali o seksu dok ste se vozili liftom? Da li ste se ikada našli nasuprot seksi osobe i zapitali se kako bi bilo imati seks u liftu? Deo zabave seksa u liftu je pomisao da bismo mogli biti uhvaćeni. Ako još niste probali, svakako povedite svog partnera na uzbudljivu i vruću vožnju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mestauzbuđenjevođenje ljubavi
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Gari

    Za „obične“ ljude neizvodljiva maštarija, a nije baš to uvek ni praktično.Ali može to i u prirodi, ne košta ništa, a opet je zanimljivo.Ali ne baš sad dok je ovako hladno, sačekajmo proleće u toplim krevetima.