Uživajte u pasivnosti

Aktivan život, aktivne žene u svemu, pa i u seksu. Ona preduzima prvi korak, preuzima inicijativu; ona "vodi igru"; ona predlaže nove tehnike; ona dominira. Takva žena je veoma aktivna. To je super, zaista, i ima mnogo muškaraca kojima se to zaista dopada. Problem je ako je stalno tako – postaje zamorno.
Zato, nije loša ideja ako se ponekad jednostavno opustite i prepustite uživanju. Lezite nepomično i uživajte u onome što vam partner radi. To nije potpuna pasivnost, jer ćete mu reći šta konkretno da vam radi (podrazumeva se da to mora da bude nešto u čemu oboje uživate). On će da radi, a vi ćete da ležite i uživate u njegovim milovanjima.
Naravno da to ne treba da radite stalno, između ostalog i zato što većina muškaraca nimalo ne voli kad je žena pasivna u krevetu. Međutim, povremeno bi vam svakako prijalo da ne morate da radite ama baš ništa osim da ležite i uživate. Verovatno vam se bar neki put desilo da, kad ste oboje aktivni, ne možete u potpunosti da se prepustite uživanju, jer ste suviše koncentrisani na ono što radite svom partneru. Tako ćete dobiti priliku da se do mile volje nauživate.
Naravno, bilo bi sebično od vas da samo vi uživate na ovakav način – i vašem partneru bi sigurno prijao ovakav tretman: da samo leži i uživa u onome što mu radite (i ovde se podrazumeva da bi ono što mu radite bilo nešto u čemu oboje uživate). Da li će to dovesti do toga da se on ulenji i stalno zahteva takav tretman? Ne brinite, neće; muškarcima može da povremeno prija ovako nešto, ali oni uglavnom ne vole da su pasivni u krevetu (to im smeta čak i više od pasivne partnerke).
Idealno rešenje je da se dogovorite s partnerom: da nekad vi, a nekad on ne radite apsolutno ništa prilikom vođenja ljubavi – izuzev, naravno, izricanja želja. Tako ćete oboje moći da uživate u povremenoj pasivnosti, a da niko ne oseća da radi sve dok se ono drugo samo izvalilo i hoće da bude zadovoljeno.
Uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pasivno ponašanjeprepustiti seuživanje
Komentari (0)
Dodaj komentar