Veliki, mali, debeli…: Pred žene stavili 100 penisa u erekciji, za ovaj su rekle da je idealan!

Žene su napokon otkrile idealnu veličinu penisa za njih.

Dok se većina muškaraca opterećuje dužinom svoje muškosti, žene su zapravo skromne i ne žele mnogo više od proseka.

Prema istraživanju provedenom na Univerzitetu UCLA i Univerzitetu Novog Meksika, ženama je idealna dužina penisa muškarca s kojim žele da provedu život 16 centimetara, a opsega 12,19 centimetara.

Ako je reč o muškarcu samo za jednu noć, želele bi da mu je penis dugačak 16,25 centimetara i opsega 12,7 centimetara, prenosi večernji.hr.

Istraživanje je sprovedeno tako da je pred 100 žena stavljeno 100 različitih penisa u erekciji, a one su morale da biraju koji im je najdraži.

Istraživači su čak u 3D printeru odštampali idealan penis svake žene.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

erekcijapenisveličina
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • milan

    Krstarica posta napaljena. Od ozbilnosti koju je ova stranica imala do pre par meseci posta stranica izopacenih novinara.9 od 10 clanaka na krstarici pise o sexu.Verovatno radi neki pacenik od novinara pa pise sve i svasta.Stvarno je ruzno sto je tako ali niko me ne tera da budem ovde i citam takve gluposti perverznih idiota.

  • milovan

    Mene to ne zanima.Kolikije. Meni je bitno da ja njega stavim.Da on pljune i da ja lepo spavam.Ako je njoj malo neks trazi dalhe.Zene to neradd zbog nas,nego zbog sebe.Zato,svako vofi btigu o sebi. Zeniti sd necu,jer ove nazovi zene to nezasluzuju i nisu zene. Ako treba ja i platim i onda mlatim.I toje to.

  • djubrivoje

    bitno ti je samo da imaš priču, pa može da ti bude i 10 cm ona će da veruje da ti je 20 i vrištašće od zadovoljstva kad joj zabiješ pišicu

  • Viktor Rotmiler

    BLAJBI -kako mozes uporedjivati zenke majmuna i coveka.Zenke majmuna nemaju razum.One cene,samo ono sto vide.Zene ljudske vrste,imaju valjda i neke druge kriterijume.Ne biraju valjda muskarca-muzjaka,samo kada pogledaju,koliki mu je penis.Mislim,da ti,veoma potcenjujes zene,jer ih veoma uspesno,kompariras,sa zenkama majmuna.!

  • Viktor Rotmiler

    Sve sto je napisano,o velicinama i sirinama penisa,obicne su gluposti. Jedino dobar je onaj penis,koji moze da zadovolji svaku zenu,pa i onu koja je hladna kao santa leda.Ta trabunjanja o velicini,opsedaju samo po neke muskarce.Lezbejke se vrlo uspesno zadovoljavaju,bez ikakvog penisa.Zena koja je frigidna,ne moze dostici vrhunac,pa da joj zabijete penis gorile.To je prava istina.Sve ostalo su mitovi,nesrecnih usamljenih zena,koje niko nece,jer su „ledare“,koje bi „ohladile“,sve muskarce, bez obzira na velicunu.

  • bambi

    Najidealniji penis je penis od 2m. Takav penis se u slobodnoj prodaji moze naci pod imenom Starletapenis ili Sponzoropenis. Za kupovine preko 100 evrica, prodavci u sexy shopovima daju gratis dodatak za penis, kojim se penis moze uvecati do 3m. Jedini uslov koji mora da ispuni starletosponzorusa je taj da ima grudi od plasticne supstance otporne na temperaturu preko 1000 C, i po mogucnosti da non stop drze ajfon, da imaju pocupane obrve u korenu te tetovirane, da sa sobom vuku 3 kera od kojih jedna mora da ima teranje, nokti da budu pola metra i da u usima ima slusalice kojima ce da slusa Bibera i alevu papriku.

  • Blajbi

    Zenke gorila i simpanzi, koji se od ljudi razlikiju samo u dva hromozoma, REDOVNO biraju muzjake sa vecim penisom. NIKADA sa manjim, ako imaju priliku. Zene se foliraju kada ne biraju veci.