Zaboravite na krevet: Mesta na kojima je seks zabavniji nego u spavaćoj sobi

Umesto da menjate položaje u krevetu, pokušajte da potpuno zanemarite krevet i promenite mesto gde ćete voditi ljubav. Svakako bi trebalo da isprobate ovih šest mesta na kojim će vam seks biti još zabavniji.

1. U kupatilu

Ne, ne funkcioniše samo na filmu: seks na mašini za pranje rublja veoma je zabavan – naročito kad se uključi centrifuga. I mokra igra pod tušem može biti zaista vruća. Ali, budite oprezna: česte kućne nezgode događaju se upravo pod tušem.

2. Na stolu

Pisaći ili kuhinjski sto može koristiti i za druge užitke. Osim što je seks na stolu zabavan, mogući su neki položaji koje nije lako (ili je nemoguće) izvesti u krevetu.

3. Napolju

Kad ste uveče negde u restoranu ili kafiću, može biti jako uzbudljivo ako se nakon nekoliko koktela ušunjate zajedno u toalet. Možda to neće biti neki superstrastveni događaj, ali zabava je zagarantovana.

4. Mala tačka na prozorskoj klupici

To može biti vrlo uzbudljivo. Naročito jer tamo (čak i iza zavese) uvek postoji određena doza opasnosti da vas neko posmatra – a upravo je to ono što daje dodatni užitak.

5. U hotelu

Nema ničeg opuštenijeg od nekoliko sati u lepoj hotelskoj sobi uz flašu šampanjca! To može biti poput daška svežeg vetra za svaku vezu. Sigurno će biti doživljaj koji nećete tako brzo zaboraviti.

6. Seks u automobilu

Odvezite se do neki sporedni put koji je posut šljunkom. Sigurno ćete pronaći neki osamljeni šumarak. Dok napolju pada kiša i nema znatiželjnih očiju, vi spustite sedišta i pobrinite se da se stakla zamagle.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

automobilkrevetseks.sttus
Komentari (0)
Dodaj komentar