Zar one stvarno veruju…

Dešava se, povremeno, da i muškarci zavire u ženske časopise. Požele da vide šta to tamo piše, šta je to što žene toliko zanima, kakvim se razmišljanjima one bave. Najčešći muški utisak bude da, ako je po savetima iz časopisa, ispada da sve žene treba samo da misle na to kako izgledaju, kako da izgrade karijeru i kako da zavedu nekog. Još jedan česti muški utisak je: zar žene zaista veruju da će privući muškarca time što će nositi takve-i-takve cipele, baš te-i-te boje, i ići na časove joge, koju će potom pomno vežbati i kod kuće (umesto navedenih primera, proizvoljno možete odabrati trenutno aktuelne savete iz časopisa)?

Pa, sad. Neke žene ne veruju u takve savete – pročitaju ih i slatko im se nasmeju. Znaju da njihov dragi najviše voli da ih vidi nage i da bi ga samo zbunile da nabave skup seksi veš (koji im je uz to neudoban, plus će još i da se raspadne ako se iskuva – a ako ga ne iskuvaju, rizikuju infekciju). Znaju i da će svog dragog pre uplašiti nego oduševiti ako poslušaju savet da mu testise obmotaju folijom, a onda… Pročitaće koji su trendovi i koji su saveti i primeniti ono za šta im se učini da ima smisla i da može da se primeni baš na njih.

S druge strane, ima i onih žena koje će slepo slediti savete iz časopisa. One će poverovati u sve što u časopisu pročitaju – neće ni razmišljati o tome, samo će poverovati, a razmišljanje će biti usmereno na to kako da ostvare sugestiju. Takve žene će čak, ako se njihovom dragom, recimo, ne dopadne kada ona počne da se približava njegovoj „donjoj regiji“ s folijom i gumicom za tegle, svog partnera nazvati primitivcem.

Ipak, veliki broj saveta iz časopisa je bezazlen. Ako žena već sledi neke savete za zavođenje, bolje je da zavodi štiklicama i roze-crnom kombinacijom nego vudu-lutkama i od lokalne vračare kupljenim biljkama od kojih će spremiti čaj (čudnog mirisa, još čudnijeg ukusa i definitivno čudnog dejstva) svom dragom.

Na kraju krajeva, ako vam je već lepo s vašom devojkom, zar je zaista bitno što ona veruje da će vam u „onim“ cipelicama biti neodoljiva – neodoljiva vam jeste, s cipelicama ili bez njih, zar ne?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar