Zbog jedne stvari uvek preseku: Evo zbog čega muškarci stvarno varaju!

U današnjem društvu, neverstvo je postalo prilično rasprostranjeno i čini se da postoji određeni profil osoba koje su sklonije preljubi. „Your Tango“ ističe nekoliko zajedničkih osobina koje su zajedničke varalicama.

1. Muzički ukus kao pokazatelj

Istraživanja su pokazala da 41 odsto varalica preferira rok muziku u odnosu na druge žanrove, dok su pop i folk muzika takođe prisutni, ali u manjoj meri. Čak 85 odsto varalica preferira muziku koja odražava njihovu sklonost ka riziku.

2. Ženska preljuba i kraj veze

Suprotno uobičajenom shvatanju, studije su pokazale da žene često „odlutaju“ iz veze kako bi zadovoljile emocionalne potrebe koje nisu ispunjene unutar veze. Ovo može dovesti do ozbiljnih posledica po samu vezu.

3. Sreća u vezama i neverstvo

Iako se može pretpostaviti da varalice nisu srećne u svojim vezama, istraživanja su pokazala da većina varalica zapravo jeste zadovoljna svojim partnerima. Ovo dodatno komplikuje razumevanje motiva preljube, prenosi republika.rs.

4. Povezanost sa seksualnim životom

Zanimljivo je da se kod nekih varalica primećuje „oživljavanje“ seksualnog života u postojećoj vezi nakon preljube. Ovo može ukazivati na kompleksnu dinamiku između preljube i postojeće veze

5. Ovulacija i preljuba kod žena

Studije su pokazale da žene češće osećaju privlačnost ka drugim muškarcima tokom faze visoke plodnosti menstrualnog ciklusa, što ukazuje na biološki aspekt preljube kod žena.

6. „Popravljanje“ braka kroz preljubu

Iako deluje kontraintuitivno, muškarci ponekad varaju u nadi da će na taj način „popraviti“ svoj brak. Ovo otkriva kompleksnost motiva muške preljube

7. Prevara sa bliskim osobama

Većina preljuba započinje sa osobama koje su bliske varalicama, a najčešće mesto za početak afere je radno okruženje. Ovo ukazuje na važnost emocionalne povezanosti u ljubavnim odnosima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muško-ženski odnosiprevararazlog
Komentari (0)
Dodaj komentar