Želi samo da vodi ljubav sa vama, ovako ćete ga prepoznati

Muškarac koji želi samo seks sa vama pokazuje to kroz ova tri glavna signala. S njim ćete se možda odlično provesti u krevetu, ali ne i u vezi.

1. Nema običaj da vas pažljivo sluša

Ako mu je bitna dobra zabava i vaše telo, zašto vas uopšte čudi što nikako ne može (ili ne želi) da zapamti gde radite, kako se zove vaša najbolja prijateljica, ne pita vas kako ste provele dan i želite li otputovati s njim negde za vikend. Jednostavno – ne zanimate ga!

2. Očekuje da sve uradite same

Ne treba posebno objašnjavati ovaj deo jer je verovatno i vama jasno. Muškarci koji su navikli na avanture, sigurno se neće potruditi oko vašeg viđanja i isplanirati romantično veče. Svi jako dobro znamo da on želi da se vaš susret završi. Zato nemojte da vas iznenade površne poruke, komunikacija, odnos pa i seks, jer ipak se radi o nezrelom muškarcu koji isključivo brine o svojim potrebama.

3. Viđate se samo u četiri zida

Ili kod njega ili kod vas i tu sve počinje i završava. Izlasci ne dolaze u obzir, kao ni upoznavanje prijatelja. Ako to nije dovoljno jasan znak da je reč samo o seksu, ne znamo onda koji vam je signal još potreban.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavmuškaracseks
Komentari (0)
Dodaj komentar