Želite da mu pošaljete seksi poruku, oprezno – držite se ova četiri saveta

Razmena seksi poruka i te kako može razbiti monotoniju u vezi, a strast na taj način vraća 38 odsto  žena i 32 odsto muškaraca, potvrdila je studija kompanije za proizvodnju seksualnih igračaka Adam and Eve sprovedena na 1000 ljudi.

Seksting može biti jako zabavan, ali treba biti oprezan kako ne biste preterali ili kako vaše poruke ne bi završile na krivom mestu.

1. Počinite polako
Polako nakupljanje seksualne napetosti vodi još većem užitku, tvrdi seksualna terapeutkinja. Recite partneru što sve želite da mu radite ili što želite od njega.

Možete početi riečima ‘Ne mogu prestati misliti na tebe. Želim osetiti tvoje meke usne na sebi’. To će ga raspametiti i jedva će čekati da što pre dođe kući, piše Women’s Health.

2. Probudite njegovu maštu
U ovakvim porukama treba sačuvati dozu tajanstvenosti i ne otkriti sve na početku kako bi se bolja polovica imala čemu veseliti. Takav pristup će probuditi njegovu maštu. Dajte mu do znanja da nosite nešto crno i čipkasto, a ostalo prepustite njemu da razradi sam.

3. Odgovorite mu na poruke u vrućem tonu
Kod sekstinga je važna i povratna informacija. Zato, ako partner šalje vruće poruke, odgovorite mu u istom tonu, tvrde seksualni terapeuti. Možete mu napisati o čemu razmišljate ili maštate, što vas u krevetu izluđuje, da jedva čekate da ga vidite ili da više ne možete čekati da ostanete sami.

4. Oprezno sa seksi fotografijama
Vizuelni nadražaji muškarce više uzbuđuju nego bilo koji drugi pa će partnera vruće fotografije sigurno dovesti u euforiju. Međutim, s time treba biti oprezan.

Ne preporučuje se da šaljete fotografije na kojima se vidi vaše lice jer nikad ne znate gde bi one mogle da završe. Umesto toga možete poslati fotografije seksi donjeg veša ili potpetica koje mislite da nosite u vašoj igrici zavođenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavseks.
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    U ovom jadnom selfi svetu i dobu možemo dobiti samo „duckface“ slike od raznih ćurki koje blage veze sa životom nemaju.A to nas nešto slabo pali, a najviše nas odbija i ubija nam želju.Kao i jadni i providni izgovori zašto im se posle nekih obećanja ipak ne radi to što su navodno nagovestile.Uostalom, normalni ljudi nemaju ovakvih problema sa neodlučnim jadnicama.

    • Nata

      ko se predomišlja znači prošlo je vrijeme