Žena kojoj je hitno potreban seks ponaša se ovako, 1 stvar je u sekundi otkriva

Svi znamo da je seks zdrav i da isceljujuće deluje kako na žene tako i na muškarce. Ali, zadržimo se kod žena.

Kao što se lako prepozna kada je žena zadovoljna, odnosno da je prošle noći sigurno imala seks, tako se može provaliti i kada dugo nije imala seks i to upravo po suprotnim karakteristikama.

Dakle, žena kojoj fali seks, koliko god se trudila da sakrije svoje nezadovoljstvo, odaće se govorom tela i stalnim neraspoloženjem.

Seks deluje opuštajuće pa će žena koja je seksualno ispunjena biti opuštena i to će se primetiti u njenom hodu, odnosno, zanosiće kukovima kad hoda, dok će žena kojoj fali seks izgledati stegnuto.

Zatim, zbog nedostatka oksitocina, hormona koji se luči prolikom orgazma, a deluje kao prirodni sedativ, žena koja nema seks imaće loš san i biće neispavana.

Ako apstinencija potraje dugo, počeće da se vide ozbiljnije posledice od nedostatka sna i žena može izgledati starije.

Seks je jedan od glavnih okidača za lučenje hormona sreće – endorfina. Zbog nedostatka ovog hormona žene mogu biti jako nezgodne, pa će često imati izlive besa prema ljudima koji su je samo popreko pogledali.

Na kraju, nedostatak seksa značajno utiče i na samopouzdanje, pa će žene kojima seks fali, imati i nedostatak samopouzdanja.

Dakle, kada vidite da žena izgleda umorno, nervozna je, frustrirana, besna i nema samopouzdanja – nemojte se svađati sa njom, već joj ponudite seks ili bar kafu, razumeće poruku, piše Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavpoljubacseks
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Joop

    Gomila ofrlje napisanih gluposti

  • Anonimni

    Kakve površne patrijarhalne gluposti, Auh 😟

  • Anonimni

    Na žalost, nije daleko od istine ali same su krive za to.

  • Marina

    Sve je ovo tačno, ALI… Da bi seks bio kvalitetan i da poslije njega osjećaš i DUHOVNO zadovoljstvo, potrebno je da VOLIŠ tu osobu. U protivnom je samo pražnjenje, kao kad ideš u WC… Možeš to i sa pomagalima, šta će ti druga osoba ?

  • Anonimni

    Sve više će biti nervoznih,fristriranih,žena,koje,ne ljuljaju kukovima .Same su krive jer sada ne smeš da im dobaciš lepu reč pohvale,taman posla udvaranje ,gotov si otišao si u ćorku jer si je seksualno uznemiravao .Zato hodaju muški ,namršteno i vidiš baksuza a ne damu nasmrjanu ,našminkanu ,namirisanu i preko dana na poslu,pijaci,u autobusu ,ulici,prodavnici.Ko će skota ,namćora da pozove na kaficu ili pićemce pa i „druženje“ i ako je udata.Ove nafrakane plastične koje izlaze kao vampiri noću to nisu za široke narodne mase i obične ljude .Jer i one nisu obične , one vole lovu ,skupa kola ,egzotiku jela,pića i destinaciju letovanja i skup provod .Sve je okrenuto naopačke.Žene više nisu dame a dzemtlmena blagoglagoljivih više nema.

  • Vajti

    Ponudite joj sex- i zavrsite u zatvoru zbog polnog uznemiravanja.😁

    • Nitkov

      🤣