Žene uvek imaju „rezervnog“ partnera?

Čak polovina žena koje su u vezi ima plan B, pokazala je studija koju je sproveo OnePoll, na 2.000 ispitanica, prenose mediji.

One su priznale da će se, u slučaju da stvari sa trenutnim momkom ne budu išle kako treba, okrenuti rezervnom “igraču”.

Većina je odgovorila da je to blizak stari prijatelj, bivši momak ili kolega.

Svaka peta ispitanica je izjavila da joj je “rezerva” priznala da je zaljubljena u nju, a svaka četvrta da prema njemu gaji jednako snažna osećanja kao prema aktuelnom partneru.

S druge strane, svaka treća žena je rekla da sumnja da će se ikada išta dogoditi između nje i njenog potencijalnog partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavpartnerseks.
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Odvratno tumacenje i generalizovane zena.Ako se takve situcije i dese za neke zene tvrdim da nemaju za cilj da imaju zamenu jer je to u najmanju ruku suludo vec neobavezne veze dovode do takvih situacija .bez predumisljaja.

  • Ljiljana

    Muškarci imaju više „rezervi“, tako da ne znam zbog čega bi ovo bila vest.

  • Boki®

    Ko nema plan B nije sposoban, niti spreman za životne „Zemljotrese“ 🤷 Mislim da bi i kod muške populacije rezultati bili slični😉

  • Antimaterija

    Naravno da imaju, bar većina njih.Makar u vidu neke tajne simpatije koja bi mogla poslužiti kao dobra uteha čim se ukaže potreba za nečim što im partner ne pruža, ili kad dođe do zasićenja u vezi.Onda lako ulete u avanturu koja ne potraje dugo, a sruši im vezu.I ko je opet kriv?Pa muškarac, naravno.Direktno ili indirektno.Kao kad voziš, a iznenada ti iskoči neko pa ga zgaziš.Nisi ti kriv, ali zakon kaže da jesi i džaba ti sve…