Znate li o čemu razmišljaju žene tokom seksa?

Rezultati nekih istraživanja pokazali su da žene tokom seksa razmišljaju o holivudskim lepotanima, bivšim ljubavnicima, scenama iz pornića, pa čak i o kupovini namirnica!

„Za vreme seksa neretko u mislima sastavljam spisak za kupovinu, razmišljam o cipelama koje želim da kupim i prljavom vešu koji moram da operem“, priznaje 34-godišnja ispitanica.

Istraživanje je pokazalo da žene tokom seksa neretko razmišljaju o muškarcima s kojima bi želele da vode ljubav.

„Iako obožavam svog supruga, jednostavno ne mogu da prestanem da razmišljam o muškarcima o kojima potajno maštam, poput Breda Pita i Hjua Džekmena“, pojašnjava 28-godišnja učesnica istraživanja.

Pitate se zašto neke žene razmišljaju o svemu i svačemu tokom seksa? Stručnjaci tvrde: zato što im je dosadno! Ako muškarac ne pruža svojoj dami potpuno zadovoljstvo u krevetu – ona će neminovno razmišljati o drugim stvarima, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubavseks.
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • milicica&decko

    Pa šta znam. Trudim se da vodjenje ljubavi ili sex iskoristim da se isključim i mislim samo o tome što radim ili šta mi radi. Medjutim često misli odlutaju na spisak za kupovinu, neke cipele ili nesto drugo da li lepo ili ružno…. Priznajem da ponekad pomislim na nekog nedostižnog muškarca i na to kako bi se on snašao u situaciji u kojoj se trenutno nalazim..