Koji je vaš favorit? 5 najslađih pasa sa Instagrama (foto)

Kaže se da je pas čovekov najbolji prijatelj – i slobodno možemo reći da to nisu prazne reči. Četvoronožni lajavi ljubimci pružaju radost i veselje svojim vlasnicima širom sveta. A neki nas razvesele i ‘svojim’ profilima na Instagramu.

Malo smo pronjuškali po Instagramu i pronašli najslađe pse čije profile morate videti! Predstavljamo vam prave pseće influensere…

1. Kuper i Kapo 
Ova dva australijska ovčara vole šetati šumama Severne Karoline. Na njihovom Instagram profilu vode svojih 32.000 pratilaca na razne pustolovine. Nama su jednostavno superslatki.

2. Dekster
Takođe poznat kao Dex the Staffy, ovaj stafordski bulterijer dolazi iz Holandije. Rado ćemo postati deo ekipe od 15.000 njegovih pratilaca.

3. Maja 
Ova dugodlaka patuljasta jazavčarka živi u Vašingtonu. Maja je prava pozerka i – kao što se vidi – već je spremna za jesen. Ima i velikog brata, ali ne može se meriti s njom i njenih 180.000 pratilaca.

4. Džekson  
Ovaj dalmatinac iz Hjustona ima 70.000 pratilaca i vrlo zanimljive postove. Njegovi vlasnici opisuju ga kao ljubitelja muva i borovnica. Kako god, stila ima definitivno.

5. Maja
Ova Maja je samojed iz Nemačke. Tako je čupava i bela da je zovu i polarni meda. Toj slatkoj njuškici retko ko može odoleti. Vesele video snimke Maje ćete pronaći na njenom Instagram profilu (koji ima 1,9 milijuna pratitelja), ali i na njenom YouTube kanalu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pas
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    odvratni su