Nećete verovati šta se dešava kada pomerijanac dobije novu frizuru (video)

Postoji razlog zašto ljudi moraju da potroše puno vremena i truda na obuku kako bi postali frizer za pse. Šišanje krzna nije tako lako kao što se u početku može činiti, pogotovo kada je u pitanju pomeranac.

Morate da se pobrinete da ošišate pravu količinu krzna, inače će vaš pas na kraju izgledati sasvim drugačije od planiranog.

Jedna je žena to nedavno otkrila na teži način nakon što je odlučila da uzme makaze u svoje ruke i ošiša svog psa kod kuće, kako piše Mirror.

Rezultate rada podelio je njen suprug na TikToku, a mnogi su sažaljevali kućnog ljubimca.

– Jeste li se ikada zapitali kako pomeranac izgleda kad vaša žena pokuša da uštedi nekoliko dolara i sama ga dotera? – napisao je korisnik @kcuse na svom videu.

U videu hoda po kući tražeći svog psa, a kada ga pokaže i otkrije njegov novi izgled, pas je sasvim neprepoznatljiv. Da ne znate da je pomeranac, nikad ne biste rekli da je te vrste.

@kcuse

Pretty good, pretty good #fypシ #cubiclethoughts #dog

♬ this is what it look like – lucas

Njegov video brzo je postao viralan, a skupio je više od dva miliona pregleda. Korisnici društvenih mreža ostali su šokirani izgledom psa, a neki su savetovali kako pomerance ne bi trebalo šišati do kože.

– Jao jadnik! Nikada ne bi trebalo brijati pomeranca! Njihova poddlaka je ono što im drži regulaciju, nadam se da će mu krzno ponovno narasti – komentarisala je jedna korisnica, dok se drugi nadovezao: – Oprosti što ti to moram reći, ali čuo sam da im krzno ne raste isto nakon šišanja.

Autor videa na kraju je dodao u komentarima kako on i supruga briju svog psa otkad je bio štene, te da mu je krzno svaki put naraslo bez problema.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

paspomerijanac
Komentari (0)
Dodaj komentar