Pas u azilu plakao svake noći, razlog je baš TUŽAN (video)

Čista ljubav.

Jedna predivna ženkica pronađena je na ulici i svoju tugu je mogla da pokaže samo suzama koje su padale niz njenu njušku. Udruženje u Novom Meksiku se zaista trudi da svim napuštenim psima pronađe srećan dom u kojem će oni biti voljeni. Kada su naišli na ovog tužnog psa, znali su da moraju nešto da preduzmu.

Ona je očajnički tražila pažnju i propinjala se na rešetke boksa samo kako bi je neko primetio i pomazio. Njene krupne oči su izgledale prazno i kao da moli svakoga ko prođe pored nje, da je povede sa sobom kući.

Fotografisali su je baš u trenutku kada je plakala i objavili na društvenim mrežama moleći ljude da je udome. Ne samo da su stotine ljudi komentarisale sliku, nego je bilo i zaista puno kandidata koji su želeli da je udome, ali se jedna žena baš isticala. Ona je potom odvedena u svoj novi dom i suze su ubrzo ostale iza nje. Sada je jako srećna i uživa sa svojom porodicom. Pogledajte je i sami u videu u prilogu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

passuze
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Svaka cast gospodji koja ju je udomila!Jel vidite sta je radost i postovanje! To moze samo pas!

  • Anonimni

    Ko nije imao psa nezna sta je vernost i ljubav! I kadgod mozete te kuce sto placu a skoro sve to cine moleci za porodicu udomite ih videcete sta je zahvalnost!