Pas zbog izgleda postao zvezda na internetu, videli li šta je u pitanju (foto)

Svaka životinja ima jedinstvene osobine koje je razlikuju od drugih, ali kod nekih su te osobine izraženije. Upoznajte Getsbija, psa koji ima neverovatno dugačak vrat.

Mešanac ruskog hrta i nemačkog ovčara hit je na internetu zbog neobične građe svog tela.

„2019. godine zaključio sam da našoj potreban novi član. Naleteo sam na nekoga ko je imao leglo mladunaca ruskog hrta i nemačke ovčarke. Imali su predivan, jedinstven izgled, koji me odmah privukao. 19. avgusta 2019. krenuo smo na trosatno putovanje kako bismo videli i upoznali štence. Čim sam ugledao Getsbija, znao sam da je pravi, a pogled koji mi je uputio govorio je da i on misli da sam ja pravi za njega“, kazao je vlasnik ovog mešanca za Bored Pandu.

„Vratili smo se mesec dana kasnije, kad je bio dovoljno star da ga usvojimo, i doveli smo ga kući. Hteo sam ga naučim mnogim stvarima, a veza među nama ojačala je pre nego što sam mogao da zamislim. Danas uživamo u parkuru, treningu ravnoteže i zajedničkim dugim šetnjama“, ispričao je vlasnik.

„Planiramo mnogo avantura u budućnosti i uskoro očekujemo još jednog psa, novog brata za Getsbija. Većina ljudi tvrdi da on negde ima DNK žirafe, zbog njegovog dugačkog vrata, ali ja volim misliti da je on poput nekog mitskog bića“, rekao je vlasnik predivnog psića.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pasvrat
Komentari (0)
Dodaj komentar