Sanduk danima stajao na aerodromu, neko se unutra borio za život! (video)

Na aerodromu u Bejrutu jedan drveni sanduk danima je stajao u jednom zabačenom kutku a da nikom od zaposlenih nije palo na pamet da proveri šta se nalazi unutra.

Tek kada je posle sedam dana jedan čovek slučajno čuo cvilenje i mjaukanje, nakon što je otvorio sanduk imao je šta da vidi u njemu.

U sanduku su se nalazila tri izgladnela sibirska tigrića starosti četiri meseca koje je neki zoološki vrt očito poslao u Bejrut.

Ono što su mediji apostrofirali je obrazloženje zaposlenih na aerodromu koji nisu želeli da pipaju sanduk jer ništa na njemu nije pisalo – ni od koga je, ni za koga je.

Tigrići su bili u očajnom stanju – zbog nedostatka prostora jedva su stali na noge, a dok su bili u sanduku obavljali su nužde jedan preko drugog.

Libanska organizacija za spasavanje životinja „Animals Lebanon“ saopštila je da su tigrići poslati iz ukrajinskog ZOO vrta Nikolaev u ZOO vrt Samer al-Husainawi u Siriji, ali je taj let bio otkazan a mali sanduk zaboravljen na aerodromu.

Tigrići su i dalje u Libanu ali na sigurnom. Nalaze se u jednom prihvatilištu za životinje gde imaju topli dom i puno mesta za igranje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

sanduktigar
Komentari (0)
Dodaj komentar