Snimak koji slama srce: Izbacila psa iz auta, izudarala ga i odvezla se (video)

Snimak iz Portugala koji je nastao početkom godine ovih dana proširio se društvenim mrežama zbog užasnog čina jedne žena vozača.

Scena koja je rastužila, ali i naljutila brojne ljubitelje životinja snimljena je u lisabonskom kvartu Cristo Rei.

Žena se svojim vozilom zaustavila pred nadzornom kamerom, a zatim je na ulici ostavila osakaćeno štene. Na snimku se vide dva psa koja izlaze iz vozila, a jedan od njih nema prednje šape. U nekoliko navrata jadnog psa žena je i udarila, a zatim je sela u automobil i odvezla se s drugim psom.

Usprkos groznom činu, priča ima srećan kraj – portugalske vlasti već su identifikovale ženu koja će se zbog sramnog čina morati da se pojavi pred sudom, a pas koji je dobio ime Tintin sada ima više od 60 zahteva za usvajanje nakon što je snimak postao viralan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ljubimacpas
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Sss

    Koje djubre od zene!!! Pas mislio da ce ce ova da ga pomazi a ona ga bacila,jos spustio usi,umiljat i jos ima problem sa nogama.Ova ovo djubre bezdusno od zene i ne treba da cuva zivotinje nego treba da zivi sama kao pustinjak u neku sumu sama sa sobom.Bezdusna zeno gde ce ti dusa!!!

    • Anonimni

      Da je ovo uradio neko iz Srbije odmah bi u Hag.

  • Anonimni

    Sram da je bude, bezdusna,zla osoba. Nadam se da ce maleni biti srecan u novoj porodici sa dobrim i briznim ljudima.Strasno koliko ovakvih osoba zivi na ovom svetu, pitam se kako zive same sa sobom…

  • Anonimni

    Bruka, zalosno zalosno!

    • Hm...

      Valjda ce je korona srediti. Kakva su ovo stvorenja sto hodaju nasom zemljom????