Vlasnica želela da uštedi novac i sama je ošišala pomeranca, rezultat je urnebesan (video)

Postoji razlog zašto ljudi moraju da potroše puno vremena i truda na obuku kako bi postali frizer za pse. Šišanje krzna nije tako lako kao što u početku može da se čini. Morate da se pobrinute da ošišate pravu količinu krzna, inače će vaš pas na kraju izgledati sasvim drugačije od planiranog.

Jedna žena je to nedavno otkrila na teži način nakon što je odlučila da uzme makaze u svoje ruke i ošiša svog psa kod kuće, piše Miror. Rezultate rada podelio je njen suprug na TikToku, a mnogi su sažalijevali kućnog ljubimca.

@kcuse

Pretty good, pretty good #fypシ #cubiclethoughts #dog

♬ this is what it look like – lucas

„Jeste li se ikada zapitali kako pomeranac izgleda kad vaša žena pokuša da uštedi nekoliko dolara i sama ga dotera?“, napisao je korisnik @kcuse iznad svog videa.

U videu hoda po kući tražeći svog psa, a kada ga pokaže i otkrije njegov novi izgled, pas je sasvim neprepoznatljiv. Da ne znate da je pomeranac, nikad ne biste rekli da je te rase.

Njegov video brzo je postao viralan, a skupio je više od 4 miliona pregleda. Korisnici društvenih mreža ostali su šokirani izgledom  psića, a neki su savetovali da pomerance ne bi trebalo šišati do kože.

„Jao jadnik! Nikada ne bi trebali da ovako šišate pomeranca! Njihova poddlaka je ono što ih drži zdravim, nadam se da će mu krzno ponovno narasti“, komentarisala je jedna korisnica, dok se drugi nadovezao: “Oprostite što moram ovo da vam kažem, ali čuo sam da im krzno ne raste isto nakon šišanja.”

Autor videa na kraju je dodao u komentarima da on i supruga briju svog psa otkad je bio štene i da mu je krzno svaki put naraslo bez problema.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

paspomeranacšišanje
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ha,ha,ha, klasična ulična džukela, gonič tramvaja.

  • Anonimni

    Mislim da “ Anonimni“ nije mislio na psica.

  • Anonimni

    Tužno, jadan mališa. Ne znam jedino da li se u Americi rađaju ovakvi ili ih kasnije, kroz školu, naprave ovakvim.

    • Kum Žoržo

      Ma jok, i u Americi se rađaju sa dugom dlakom.