7 modnih komada koje svaka žena treba da ima u ormaru nakon 30. godine

Ulaskom u tridesete godine života vaš modni stil postaje istančaniji i izgrađeniji, bolje znate šta vam se sviđa, a šta ne, a najvažnije je da se u onome što nosite osećate dobro.

A za svaku ženu u tridesetima ovih sedam modnih detalja i te kako su dobrodošao dodatak u garderobi uz koje će šik i upečatljiv stil biti zagarantovan.

Evo o kojim stvarima se radi:

1. Funkcionalna torba za nošenje preko tijela

Ovakva praktična torbica može se naći u većini ženskih garderoba, a posebno je poželjan (i potreban) modni dodatak ako ste navršili trideset godina. Uz ovakvu torbicu ruke će vam biti slobodne, neće vam padati s ramena, a možete je nositi u skoro svim dnevnim i večernjim prilikama.

2. Svilenkasta marama

Marama zavezana oko vrata samo je jedan od načina na koji možete nositi ovaj sjajni modni dodatak. Zavežite je oko glave, ukrasite njome torbu ili je nosite umesto narukvice vezanu oko zgloba.

Svilena marama pristaje svakom stilu oblačenja, poigrajte se kombinacijama i nosite je u raznim prilikama. Svilenom maramom možete i ulepšati frizuru, vezati je oko repa, uplesti u pletenicu – pustite mašti na volju, piše Zadovoljna.hr.

3. Bele patike

Tridesete nas uče da ne žrtvujemo udobnost za stil, a bele patike mogu biti najsvestranija obuća u garderobi. S belim patike izgledaćete šik bez puno truda. Izaberite kožne ili platnene patike, materijal nije važan, važno je da se dobro osećate noseći ih uz haljine, suknje, farmerke i pantalone.

Bele patike pravi su modni kameleon, što znači da pristaju uz sve što imate u ormaru. Samo pazite da uvek budu čiste.

4. Efektna ogrlica

Bez obzira na to nosite li jednu deblju i upečatljiviju ogrlicu da upotpunite običnu majicu ili više volite da kombinujete tanju metalnu ogrlicu s debljim lancem, efektna, šik ogrlica je obavezan dodatak svake žene. Izbegavajte da kupujete nakit izrađen od bakra jer može uzrokovati privremenu diskoloraciju kože. Investirajte u dobru, kvalitetnu ogrlicu koju ćete moći da nosite godinama.

5. Okrugle minđuše

Suprotno uvaženom mišljenju, kod okruglih minđuša ipak ne važi pravilo da ista veličina pristaje svima. Izaberite veličinu minđuša koja najbolje pristaje vašem obliku lica i ne bojte se da eksperimentišete s različitim oblicima poput onih u obliku suze ili ovalnih. Bez obzira na to izaberete li minimalističke zlatne minđuše ili one ukrašene cirkonima ili nekim drugim kamenčićima, okrugle minđuše mogu se nositi uz običnu majicu i svečanu haljinu.

6. Kvalitetne sunčane naočare

U tridesetim godinama vreme je da zaboravite na jeftine sunčane naočare kupljene usput u nekoj prodavnici i da pazite na svoje oči noseći sunčane naočare s kvalitetnim staklima. Osim što će štititi vaš vid, dobre naočare daće vam i dodatno samopouzdanje. Ako još niste spremni da investirate u dizajnersku torbu, sunčane naočare odličan su izbor da uživate u malo luksuza.

7. Šešir

Ne morate šešir da nosite samo kada je napolju hladno ili imate lošu frizuru – sada kada ste u tridesetima neka vam taj elegantni modni dodatak bude što češći modni izbor. Isprobajte različite modele i stilove šešira kako biste pronašli onaj koji najbolje pristaje vašem licu i stilu oblačenja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dodacimodaoblačenjeobućazene
Komentari (0)
Dodaj komentar