Belo odelo

Belo odelo je apsolutni modni „must“ ovog proleća. Nešto što morate imati na sebi na svakom crvenom tepihu/prvom stepeniku pred vratima restorana/ulazu u ekskluzivni klub. Prošle godine su holivudske glumice na sebi imale odeću koja je pokazivala sve moguće atribute. Dizajneri su sada rešili da nestašne devojke malčice vrate u osamdesete i da ih obuku od glave do pete. Glumice Charlize Theron i Jennifer Love Hewitt viđene su u svojim tako poslovnim, a tako seksi odelima. Zašto to ne biste nosili i vi?!

Verovatno ste do sad već zamislili sebe u nekom sličnom komadu odeće i vaša prva zamerka, verovatno bi bila: „Ali tako je belo!“ Da, kada mislimo o odelima često nam je teško da prevaziđemo paletu koja je gotovo usađena u mozak svakoj od nas – crno, sivo i mornarsko-plavo. Ako želite da budete posebni – vreme je da počnete da mislite drugačije!

Bilo kako bilo, belo odelo je savršeno za neke posebne prilike, kao što su venčanja. Nemojte da budete zabrinuti oko toga da ćete u belom izgledati poput neveste. Ako je odelo dobro krojeno, velike su šanse da ćete izgledati sasvim uobičajeno. Još ako vam je koža blago potamnela od sunca, vaša pojava će biti fantastična. Ako govorimo o praktičnosti, imajte na umu da ćete o svom izgledu morati dodatno da brinete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar