Candy ogrlice

Neki kažu da su dijamanti najbolji prijatelji jedne devojke.

Drugi, pak, više brinu o kućnom budžetu.

Dok vaš dragi ne reši da vam jednog dana priušti nešto „svetlucavo i pravo“ (ili dok ne nađete nekog ko će biti u situaciji da to učini!) predlažemo vam privremeno rešenje. Prva pomoć dolazi nam u vidu Candy ogrlica koje je dizajnirala Lindsay Cain (26) čiji je cilj bio da ponovi oživi sve one slatkiše u kojima ste uživali kao dete…

Njena linija se sastoji od raznih „balončića“ u hiljadu boja. Pravljeni su od stakla, kristala, češkog aleksandrita, perli u boji rubina itd.

Na slici je prikazana ogrlica pod imenom Pixie Stix, a moguće je izabrati i materijal i boje po sopstvenoj želji. Kako je nama ova opcija teže dostupna, predlažemo vam da izdvojite jedan vikend za šetnju po svim onim „kič“ mestima gde se prodaje plastični nakit. Takođe, gotovo u svakom gradu ima ljudi koji se bave pravljenjem originalnih, lepih, ali i jeftinih sitnica koje mogu da osveže vaš izgled u celini. Ili idite u šoping, ili jednostavno obijte kutiju sa nakitom neke sedmogodišnjakinje! Šta čekate? Biti u trendu nikada nije bilo jeftinije!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar