Christina Aguilera – pevačica kojoj spadaju haljine

Da, čak i Christina Aguilera ima problema sa nalaženjem prave veličine odeće. Njena mala figura se pokazala kao još manja. Mikro-mini haljina bez bretela koju je dizajnirao Estevan Ramos je morala da se značajno prepravlja jer je bukvalno spadala ovoj tananoj pevačici.

Dizajner iz Los Anđelesa je povodom ovoga rekao da se često dešava da se promaši veličina kada je reč o slavnim ličnostima. To se desilo i njemu. „Nije u pitanju ništa posebno, jednostavno joj je haljina bila previše velika“, kaže.

Ramos, koji ima sopstvenu liniju odeće koja se može kupiti u američkim radnjama, oblači redovno Christina-u i njene igrače. Takođe je dizajnirao odeću za još neke velike zvezde, a među njima su i Gwen Stefani, Jessica Simpson i Marilyn Manson (?!).

On misli da je priča o prevelikoj haljini postala tema razgovora u različitim krugovima usled toga što mnogi pokušavaju da ukažu na to koliko je gospođica Aguilera mršava. On se ne slaže sa tim. „Ona je veoma sitna osoba koja je veoma dobro građena“, objašnjava. Inače, ova pop zvezda se trenutno priprema za svoju narednu veliku turneju u Japanu.

Ukoliko želite da se podrobnije izvestite o tome šta, kako i zašto Christina nosi i ko je zadužen za njen imidž, kliknite ovde.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar