Cowgirl Madona

Tokom osamdesetih godina Madona je bila ikona stila broj jedan, zajedno sa svojim gustim obrvama i kožnim rukavicama bez prstiju. Bilo kako bilo, danas, kada je era takve mode opet postala aktuelna, material girl pridobija pažnju baš time što izbegava nostalgiju za prošlim vremenima.

Umesto toga, ona odaje počast novim pop muzičarima. Na nedavnom mini koncertu, Madona se pojavila u odeći na kojoj su se nalazile slike i ime tinejdžerske pop zvezde, Britni Spirs, a na dodeli MTV nagrada se pojavila sa natpisom „Kylie Minogue“ na grudima. Obe pojave su donele Madoni popriličnu pažnju štampe, ali kombinovani sa njenim (prema modnim kritičarima) gotovo neoprostivim pokušajima da oživi već umorni cowgirl stil, ljudi iz sveta mode gube veru u njen smisao za modu.

Glavno pitanje koje se postavlja je – šta je sledeće? Majica All Saints? Ili Spice Girls? Marinko Rokvić? Kraljica popa, kako nazivaju Madonu, je zaista krajnje nepredvidljiva u svom modnom „delovanju“ i ko zna šta je ono što nas čeka sledeće!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar