Da li je crni džins izašao iz mode?

U proteklih deset godina je crni džins bio nešto što ste jednostavno morali da imate u bilo kojoj od modnih prestonica. Crni džins je još uvek „među nama“, ali još od pre nekoliko sezona, dizajneri su na džins počeli da gledaju iz jednog novog ugla. Farmericama su dodate nove boje, novi ukrasi, perlice, klasika je zgažena pod uticajem novih krojeva.

Veliki broj urbanih dizajnera je pristupio izučavanju fenomena džinsa. Mnogi su se igrali istraživača, farbali su ovaj popularni materijal, eksperimentisali, dodavali mu gumu, povećavali elastičnost… I poznata firma Levi“s je evoluirala svoje modele da bi zadovoljila neke nove zahteve tržišta.

Trenutno vam modna scena pruža veliki broj opcija u vezi sa džinsom. U Njujorku je nedavno otvoren i prvi „džins-bar“ u kome je kompanija Barney“s predstavila široku paletu svojih proizvoda. U svakom slučaju, nemojte odbacivati vaše drage crne farmerice samo zbog onog „šljaštećeg“ čuda od džins pantalona koje ste nedavno kupili… Bez obzira na sve, par crnih Levi“s farmerki će uvek biti klasika, i uvek će izgledati dobro u kombinaciji sa običnom belom T-majicom ili rolkom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar