Dolazi zima, izaberite savršen kaput

Svake zime suočavamo se sa pitanjem – kako da izaberem savršen kaput? Da li izabrati jedan, ali kvalitetan komad, ili se, ipak, odlučiti za više komada u potpuno različitim stilovima-

Vaš novi kaput bude ne samo lep i moderan, već i dovoljno topao za hladnu zimu, a najbolji izbor će biti kaputi koji su iznutra obloženi vunom i drugim toplim, mekanim materijalima. Bilo da je u trendu ili ne, ukoliko obratite pažnju na određene detalje prilikom izbora kaputa, nećete napraviti modnu grešku.

Dužinu birajte prema visini jer niskim damama najbolje stoje kaputi dužine do kolena ili kraći. Visoke žene mogu da nose kapute različitih dužina, ali su modeli do kolena najzahvalniji. Oni lepo izgledaju i uz suknje i uz pantalone.

Pokretljivost je važna pa zato proverite da li možete slobodno da se krećete. Da vozite, podignete ruku u prevozu ili dohvatite nešto sa police. Ovo je obično izvodljivo kad je kaput veliki, ali tako ćete izgubiti ženstvenu siluetu. Ne budite lenji sa upornim traženjem sve dok ne nađete model koji je udoban i lepo stoji.

Širina je od presudnog značaja zato kada probavate kaput, nosite dva sloja odeće, bluzu ili košulju i tanji džemper. Kaput mora da vam bude udoban. Ako je tesan, probajte veći broj ili drugi model.

I, na kraju, ramena su, ipak, najvažnija jer linija svakog kaputa treba da se završi na ivici ramena. Modeli širi od ramena, izgubiće ženstvenu liniju, a oni uži delovaće kao da su vam mali.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kaputzima
Komentari (0)
Dodaj komentar