Hip-hop dive reklamiraju šminku i pomažu ljudima

Hip-hop dame su opet u modi. Dve pevačice koje su velika imena u muzičkom biznisu, Mary J. Blige i Lil“ Kim, rešile su da spoje svoju ljubav prema šminci i želju da pomognu ljudima. Rezultat? Viva Glam III reklamna kampanja šminke koju proizvodi M.A.C.. Celokupna prodaja od M.A.C.-ovih Viva Glam karmina (cena: 13.50 dolara) biće iskorišćena za pomoć ljudima koji imaju SIDU.

Tačno je da dobri proizvodi nalaze svoj put do kupaca, ali reklama je ipak reklama. To je pokazala i ova kampanja. Prve reklame sa hip-hop zvezdama pojavile su se prošlog marta, a od tada je prihod povećan za čitavih 4 miliona dolara. Da bi obeležili uspešnu godinu za Viva Glam III, ljudi iz kozmetičke kompanije M.A.C. uradili su novu seriju reklama sa Kim i Blige pod nazivom „white-hot“.

Mary J. Blige je uzbuđena što je u prilici da pomogne u spašavanju života. „Osećam da sam blagoslovena što mogu da radim sa M.A.C.-om. Fond za borbu protiv SIDE pomaže onima koji su njome pogođeni da bi i oni dobili šansu da žive dug, ispunjen i produktivan život kao i svi ostali.“

Lil“ Kim je podjednako zadovoljna dosadašnjim uspehom kampanje. „Postoji nada za ljude zaražene SIDOM i to je ono što i ja želim da im dam radeći sa Fondom za boru protiv SIDE“, izjavila je.

Srodni tekstovi:

  • 9 saveta za hip-hop trend
  • Puff Daddy – moderan čak i u sudnici
  • Puff Daddy, modni kreator?

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

  • Komentari (0)
    Dodaj komentar